Pluspunten
Zeer vriendelijke benadering en professioneel advies.
VerbeterpuntenGeen minpunten.
Pluspunten
erg tevreden over het geleverde schilderij
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Mooie website, duidelijke informatie over het schilderij, snelle levering. Wij zijn heel blij met het schilderij. Het past bij ons huis en bij onszelf.
VerbeterpuntenInformatie over de schilder zou leuk zijn.
Pluspunten
Zie boven
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede webwinkel, duidelijk overzicht van de producten, goede communicatie, afspraken worden stipt nagekomen, flexibel.
Pluspunten
verzorgt en af
Pluspunten
Nette en zeer snelle afhandeling van de bestelling. Het schilderij is precies zo als verwacht!
VerbeterpuntenMisschien informatie over de schilder?
Pluspunten
Ik had een speciaal verzoek en het was geen enkel probleem om daar gehoor aan te geven. Het contact is telefonisch verlopen en men heeft een prima indruk bij mij achter gelaten. Ik zal deze firma c.q. site zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen
Pluspunten
We zijn heel tevreden! We wilden graag twee schilderijen gecombineerd hebben. Bijzondere schilderijen begreep goed wat we voor ogen hadden en heeft een heel mooi schilderij gemaakt. Prettige communicatie & contact, duidelijke afspraken over levertijd, goede kwaliteit, betrouwbaar. Echt een aanrader!
VerbeterpuntenNee. Behalve misschien nog beter vindbaar op internet, of misschien een keer proberen de schilderijen laten zien in een programma als Koffietijd. Zulke kwaliteit verdient meer bekendheid.
Pluspunten
Snelle reactie op vragen. Goed meedenken.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Aangename ontvangst in een gemoedelijke sfeer.
VerbeterpuntenAlles was naar onze tevredenheid.
Pluspunten
Wij werden gastvrij ontvangen. Men was niet opdringerig en gaf op een prettige manier advies. Wij zijn heel blij met de schilderijen die wij hebben gekocht.
Pluspunten
Afgelopen week een schilderij gekocht via bijzondereschilderijen.nl.. Na wat mail contact zijn wij uitgenodigd voor de expositie in Breda. Hier werden wij zeer vriendelijk ontvangen en hebben wij de hele collectie met eigen ogen kunnen bewonderen. Het schilderij hangt inmiddels naar alle tevredenheid aan de muur.
Pluspunten
- Erg fijn dat het schilderij naar mijn smaak kon worden gemaakt dmv ander kleurgebruik. - Snelle en vriendelijke communicatie. - Prijs-kwaliteit verhouding (+ gratis levering) - Leuk ook dat ik andere schilderijen kon bekijken in het atelier!
Verbeterpunten- Inzoom foto\\`s op de website plaatsen zodat je beter kunt zien hoe de verf is aangebracht.
Pluspunten
Contact verliep zeer prettig. Was ook geen enkel probleem om het schilderij te komen bekijken. Ook geen enkel probleem om zelf op te halen.
VerbeterpuntenFotos op site zouden iets hogere resolutie mogen zijn. Bij sommige schilderijen zijn ze wat klein. Desalniettemin duidelijke foto`s welke een goed beeld geven van schilderij.
voor afhalen op maat , even laten bekijken of er iets veranderd kan worden
Pluspunten
overzichtelijke site. vriendelijk bij telefonisch contact. dezelfde dag reactie na het stellen van een vraag. nette en vriendelijke behandeling bij bezoek op afspraak in Breda. ongedwongen sfeer, in een gewoon woonhuis schilderijen bekijken geeft geen museum maar een thuis gevoel.
Verbeterpuntenu kunt nog aangeven hoe er betaald kan worden bij het afhalen van een schilderij op locatie in Breda.(pinnen is bijv. niet mogelijk)
Hallo Marcel, goed om te horen dat jullie blij zijn met jullie schilderijen. Om in te gaan op de betaalmogelijkheden op onze locatie; het is mogelijk om contant af te rekenen, met VVV cadeaubonnen of door middel van online betaling. Bv. met iDeal, Paypal of d.m.v. bankoverschrijving. Voor alle Nederlandse banken zijn identifiers/random readers aanwezig om de betaling makkelijk en veilig te kunnen voltooien. Ook is er om de hoek een pinautomaat aanwezig. Veel plezier nog met jullie schilderijen!
Pluspunten
Het meedenken met de klant. Service. Oplossingsgericht denken.
Pluspunten
We hebben rustig de schilderijen kunnen bekijken in Breda. Het was geen probleem om de schilderijen voor 14 dagen op zicht mee te nemen. Er wordt snel gereageerd op email.
Pluspunten
Prachtig vierluik gekocht. Prijs/kwaliteit verhouding erg goed. Een aanrader!
Pluspunten
Snelle vriendelijke service, bij vragen dezelfde dag antwoord via mail. Gemaakte afspraken zijn nagekomen en bij speciale wensen werd meegedacht.
VerbeterpuntenHet idee van een tussenpersoon schrok mij in het begin af, misschien kan de werkwijze die jullie hanteren iets beter uitgelegd worden op de site. (heel klein minpunt hoor)
Dag Ilse, Bedankt voor je beoordeling. Fijn dat je blij bent met je schilderij. Nog even ter uitleg; we verkopen onze eigen schilderijen en zoals in iedere galerie schilderijen van diverse andere kunstenaars om zo een mooi en gevarieerd aanbod te kunnen laten zien. Deze schilderijen worden speciaal voor onze (online) galerie geschilderd. Nog veel plezier toegewenst met je schilderij!
Pluspunten
N.a.v. een telefonische afspraak, waren alle schilderijen van onze keuze (en meer!) aanwezig. Super! Komen afspraken na, geven fijne tips qua stijl én hebben meegereden om schilderij te helpen bezorgen.
Pluspunten
zeer goeie service, enorm goed meedenken met klant en zeer goed advies; uitstekende communicatie en steeds snelle reacties. Schilderij dat ons aanstond gewoon laten schilderen voor ons; zeer goeie website.
Ginnekenweg 136
4818JK Breda
Prachtige, unieke schilderijen en bijzondere fotokunst op plexiglas en dibond. Galerie Bijzonder is een prettige galerie met enthousiaste lokale, nationale en internationale kunstenaars en fotografen. Bezoek onze galerie in Breda of bestel je favoriete kunstwerk online. Gratis bezorging en 14 daagse op zicht garantie!