Snel geleverd.

Snel en makkelijk op de site bestellen.

Snelle levering, super.

Goede en snelle verzending. Product is niet helemaal in orde

Het product, een handgreep voor een wasmachine, is snel en goed geleverd. Het product zelf bevat twee metalen bevestigingsstaafjes die vast horen te zitten. Nu kunnen ze verschuiven wat een probleem kan veroorzaken. Door ze vast te lijmen heb ik het product toch kunnen monteren. Een niet zo goede replica van het origineel, blijkbaar.

Alles in orde

Het juiste product en op tijd geleverd. Betrouwbare leverancier.

Snelle levering en verzending

Zoals aangegeven werd de bestelling de volgende dag geleverd. Mijn enige aanbeveling zou zijn om een datum voor levering te kunnen aangeven bij het plaatsen van de bestelling. Verder netjes afgehandeld en goede communicatie.

prima service

Snelle levering en het niet originele onderdeel paste perfect.

Goede prijs en snelle levering!

Product was perfect

Snelle levering..

Onderdeel werd snel en correct geleverd.

Goede snelle service!

Makkelijk om de onderdelen op de website te vinden en te bestellen. Minpuntje zijn de hoge verzendkosten

Prima verlopen

Onderdelen waren makkelijk te vinden. Onderdelen zijn origineel. Onderdelen worden vlot geleverd.

Snel en een prima prijs

Ik had een nieuw microfilter nodig voor mijn vaatwasser, deze is binnen twee werkdagen geleverd en dat voor een zesde van de prijs dan welke door de fabrikant werd aangeboden.

Snel bevestigd, snel verstuurd, goed verpakt, en : prima product, voor een goede prijs. Aanrader!

Goede site en snel geleverd.

Prima geslaagd

Professional

Snel geleverd en precies tge juiste onderdelen.top service

Prima geregeld

Niks mis mee snel geleverd

Vandaag besteld, morgen in huis!

Snelle levering maar helaas niet het onderdeel gekregen zoals afgebeeld tijdens de bestelling. Ik had daar juist naar gekeken zodat ik precies hetzelfde onderdeel zou hebben. Waarschijnlijk ga ik de volgende keer nog verder zoeken zodat ik niet weer opnieuw verrast wordt.

Prima service, deskundig en snelle levering

Zie boven

Hele snelle levering, goed verzorgd.

Zeer snel verzonden, goede service en niet duur

Alles op tijd geleverd

Juiste koelkast flessenhals gevonden.

Heldere website en snel bezorgd

Ik schrijf deze review na uitnodiging van onderdelenexpert. Ik had een afvoerpomp nodig voor onze Bosch wasmachine. De nummers op de oude pomp kwamen nergens op Internet overeen, maar volgens de site zou het artikel wel in dit model wasmachine moeten passen. Aangezien ik de oude pomp weer aan de praat heb gekregen, de nieuwe nog niet geïnstalleerd, maar past zo te zien wel, op een enkel extra aansluiting voor het aftap slangetje na, maar daar zet ik gewoon een afgedopte slang op

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Verzendkosten

Bij retournering (na ontvangst van artikel dat niet past - afwijkt van de omschrijving) weigert men verzendkosten te vergoeden. Zeer vreemd.

Excellent service delivered!

I contacted this company for a BOSH part Aquastopslang Wasmachine as I had a leakage resulted from the freezing week. They provided a quick fast confirmation back on the part reference to be ordered. I placed the order in the same day and got the part next day at lunch time. Very good customer service and fast delivery. To repeat the experience!

industriepark 20

5374 cm Schaijk