Snel reactie bij vragen. Goede prijs. Fijne site.

Gewoon goed hoor!

Adequaat en snel

Ik bestelde een circulatiepomp voor de wasmachine. De levering was snel, het product goed verpakt en was van uitstekende kwaliteit.

top

ook na verkeerde adressering, na telefonisch contact direct en accuraat zonder aarzeling wederom aangeboden.

Netjes verzorgd

prima service

makkelijk en snel geleverd.

Goed en vriendelijk geholpen

Als je iets moet hebben voor oudere apparatuur dan hebben ze het bijna altijd

klasse geregeld

goede service goed product.

Onderdelen van wasmachine besteld snel en goed geleverd

Onderdelen van wasmachine besteld snel en goed geleverd

Supersnelle levering

Voor de 2e maal vervanginglampen voor wasemkap besteld. Heel duidelijk vooraf of je de goede aan het bestellen bent. En er wordt niet de hoofdprijs gevraagd.

Product makkelijk gevonden, snel besteld en snel geleverd.

Ondanks mijn leeftijd (78 jaar) op de web site snel het verlangde item kunnen vinden. Bestellen ging makkelijk en de levering was zeer snel. Proficiat!

verkeerd onderdeel gestuurd

ik heb koolborstels besteld voor mijn wasmachine heb typenr erbij gedaan en fotoos van de wasmachine.helaas pastte ze niet en ze zijn zo verbogen door t proberen erin te zetten dat ik ze heb weg gegooid jammer

Vlotte levering

Miele stofzuiger-onderdeel gekocht en deze werd vlot bezorgd.

Binnen 24 uur geleverd, top!

Alles zoals beloofd

Snel bestellen, snel geleverd

Zoals je mag verwachten

Het pakket kwam gedeukt en beschadigd binnen. Gelukkig was inhoud nog oké maar GLS als vervoerder verdient geen aanbeveling.

prima geregeld

Snelle levering en de goedkoopste.

Het product was snel in huis super .

Het was een snelle levering .

Snelle levering, onjuiste beschrijving

Greep van koelkast besteld. Omschrijving zei geschikt voor ikea modellen, maar dit blijkt niet (altijd) zo te zijn. Uiterst dure levering ook voor een product van een paar gram. Miskoop, maar te duur om terug te sturen.

Prima.volgens afspraak.

Bestelling geplaatst en conform afspraak dag later geleverd.

Super!!

Een mailtje gestuurd en gevraagd voor méér info. Een link retour ontvangen met de gevraagde info. Product meteen besteld en de dag erna door hun geleverd.

Prima zaak

Snel en goed

top, snel en correct geleverd.

Onbeschoft

Had een stofzuigermond besteld. Vrijdag besteld NIET VOLGENDE dag geleverd.Zeer Slechte kwaliteit !!!! PISBAKKEN ZOOI. Bij telefonisch contact zeer onbeschoft behandeld en het was ons probleem. Beter moeten kijken volgens hem.Terug sturen geen optie . Schandalig !!BRABO gedrag.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen. Goed tel. overleg over meerdere onderdelen en 1 x verzendkosten.

top

goed product tegen een scherpe prijs (jammer dat de leveringskosten zo hoog zijn)

industriepark 20

5374 cm Schaijk