Top gedaan en snel

Prettig en duidelijk . Snel binnen.

prima service

snelle levering, uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

schakelaar voor wasdroger Miele Azora t491 C

Op zoek naar schakelaar voor deze condensdroger, kwam uit in Duitsland met prijzen tussen de € 25 tot € 44 voor dit drukknopje. Echter bij Jullie moet ik daar een factor 350% of erger nog 600% bij optellen. Toch maar een nieuw exemplaar besteld in Duitsland en met gratis verzending.

Perfect matriaal

Snel betaalbaar en goed

Onderdeel nog niet binnen

Goedemorgen ik heb het onderdeel nog niet binnengekomen.

Na wat heen en weer gemail te hebben. Het onderdeel besteld. Helaas kon ik het onderdeel niet gebruiken. De lekkage zit ergens anders

Snel en efficient.

Had nog een vraag over het versturen van besteld item. Er werd praktisch per omgaande gereageerd. Top!

Zeer snelle levering. Als was compleet.

Bestelling volgende dag al in huis.

Ik heb een zeer fijne ervaring met het bestellen van Sony onderdelen bij Onderdelenexpert. Ik bestelde voor de derde keer enkele snaren voor een Sony CD Wisselaar en ontving ze de volgende dag, en dat was op een zaterdag. Daar was ik zeer blij mee. Ook het vinden van de juiste onderdelen en het bestellen ervan ging erg makkelijk. Dus de Onderdelenexpert raad ik zeker aan en geef ik 5 sterren!

Super snel het juiste onderdeel !

Op zondag bestelde ik een onderdeel voor mijn AEG droger. Maandag was het al onderweg en dinsdag had ik het in huis. Droger werkt weer perfect. Ook de prijs lag lager dan bij andere aanbieders. Duidelijke website met de nodige informatie zodat je het juiste onderdeel kunt koppelen aan je apparaat thuis. TOP !

slechte communicatie/levering

Product had vertraging vanwege GLS (zou hier toch eens een hartig woordje mee gaan spreken als een pakket een halve week vertraagd is). Na wat telefoontjes en aanpassingen was het pakket weer terecht nul reactie/antwoord van GLS en nul reactie van onderdelenexpert. Ook was de locatie van levering ineens een vraagteken voor ons.

super!

snelle levering!

Snelle levering, goede prijs

Het stofzuiger onderdeel bij "Onderdelenhuis" besteld omdat het daar goedkoop was. Werd de volgende dag al geleverd!

Ze doen wat ze beloven

Heel snel ontvangen

Uitsteking

Goed bedrijf!

Snelle levering.

Snelle levering en een mooie prijs

Perfect, onze wasdroger is weer voorzien van een nieuwe snaar.

Duidelijke webshop en snelle levering

Besteld en volgende dag in de bus. Tevreden!

Helemaal tevreden met de snelle levering.

snel en correct geleverd

snel geleverd, moet ook wel als je een defect heb aan je apparatuur

Ruime uitzoek en voordelig geprijsd

Duidelijke website en voldoende groot assortiment. Scherp geprijsd en snel geleverd in degelijke verpakking.

industriepark 20

5374 cm Schaijk