Correcte levering

Snel en correcte levering. Wiel zat goed verpakt Wiel is wat wij besteld hadden. In de toekomst bestel ik zeker nog bij jullie.

Eenvoudig te bestellen zoals het zou horen

Zoals de titel het al zegt

Zelfs in Kersttijd besteld een dag later geleverd.

Efficient

Vlotte en correcte levering

Snel verzonden, groot verpakt.

Ik had drie a2 posters besteld. Deze kwamen niet in een koker maar in een enorm groot pakket. Hoewel ik tevreden ben over de kwaliteit, de snelheid van het versturen en het hergebruik van het verpakkingsmateriaal zou ik ivm de capaciteit en daardoor de uitstoot van het vervoer en de milieuimpact liever een kleiner verpakt pakket (posterkoker?) Gezien hebben.

Online shoppen zoals het hoort!

No nonsens website met aantrekkelijke prijzen. Na een duidelijk bestelproces en een vlotte betaalafhandeling volgde uiteindelijk ook nog een zeer snelle levering van het product.

Vlot en helder.

Er wordt goed op de mail gereageerd. Omzetten van postadres en aanpassen van link ging soepel.

Opnieuw perfect

Mijn tweede bestelling, ook deze scherp geprijsd en heel snel geleverd. Aanrader!

Snel, voor een goeie prijs

top, snel kunnen afhalen

pakket kon ik snel afhalen

Super snel

Super snel geleverd en een makkelijke site

Vlotte afhandeling van de bestelling

Vlotte afhandeling van de bestelling

Looovit!

It's good quality and is perfect for my doggy, he is safe, and very comfortable, so am I.

Goed product, snel geleverd

Goed product snel geleverd

SUPER blij met m'n Brooks zadel

Snelle levering in een uitstekende prijs voor dit Brooks B17 Special zadel. Ben super blij!

ruime keus, snel direct geleverd en afgehandeld

ruime keus, snel direct geleverd en afgehandeld

Snel en simpel

Eenvoudige website, makkelijk te bestellen en snel in huis.

Bestellen betalen en ontvangen, en niet anders.

Snel en duidelijk

Het bestelproces was snel en overzichtelijk. Prima geregeld!

Snel en zonder gedoe

Snelle levering goede prijs

Prettig

Prima product, snel geleverd

Groot assortiment, bestellen ging soepel en ook de communicatie mbt bestelling en verzending ging uitstekend. Prijzen goed en markt conform. Webshop zeker aan te raden!

De Ergon handvatten GP1 Evo en GC1 bevallen uitstekend

Duidelijke webwinkel. Net wat goedkoper dan elders. Snel geleverd. Goed verpakt. Jammer dat het Abus ringslot Granit XPlus 6950M en het Abus adaptersetje 6950M niet in het assortiment zit.

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam