vlotte reactie en pro-actieve opvolging

Ketting besteld en per ongeluk 2 stuks aangeklikt. Alles netjes opgelost en 1 kunnen retourneren. Uitermate tevreden over het fietskettingslot Top

Zeer goed en zorgvuldig!

Ik had een Bullitt frame en wat onderdelen besteld en deze zijn keurig afgeleverd in Zwolle, binnen een week. Ik heb nog contact gehad over de kleur, ook hierin was er flexibiliteit en zeer duidelijke communicatie. Ik begrijp ook niks van de negatieve reviews. Rat Bikes levert echt kwaliteit en is zeer zorgvuldig en duidelijk in communicatie en levering. Frame was zeer goed verpakt met prima levering van xxl pakket, tot in mijn tuin :-). Later in de week nog een paar onderdelen besteld. Ook hierin prima service. Ik beveel Rat Bikes zeker aan bij anderen!

Snel maar service beperkt door personeelstekort

Telefonisch een afmeting opvragen van een brooks zadel kon niet i.v.m. drukte; een klant aan de balie ging voor. Daardoor moest ik mijn order via internet doen met de mogelijkheid retour te kunnen sturen. Dit doen kost volgens mij meer tijd dan in de winkel met een meetlint mij de gewenste info verstrekken en kan bovendien extra kosten geven ingeval retour moeten zenden. Gelukkig bleek het zadel voor mij perfect. Het opsturen ging snel.

Goed product

Goed product voor een goede prijs. Snelle levering

Snelle levering van mijn fietsslot

Eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan bij Ratbikes

Goede ervaring mee

Snelle levering, goed verpakt.

Alles goed geregeld.

Goed snel en kwaliteit voor een mooi prijsje

Zie titel en niets aan toe te voegen

geweldig alles goed ontvangen stip op tijd en kwaliteit product

zo houden !!

Goede service en snelle levering

prima service en makkelijk

Rat Bikes heeft een goed overzichtelijke website, heeft gunstige tarieven en levert snel.

Vriendelijke verkoper en het product wat niet op voorraad is zenden ze later op.

Kan niet beter

Duidelijk snel en correct

Snel en adequaat

Uitstekende produkten

Ze hebben goede produkten en korte levertijd

Uitstekende service!

Bij de bestelde Ortlieb tassen bleken verkeerde draagriemen ingesloten. Dit bleek een fout van Ortlieb. Rat Bikes heeft snel, en op een hele prettige manier, ervoor gezorgd dat Ortlieb de juiste riemen stuurde.

Snelle levering, tegen een goede prijs.

Snelle levering, tegen een goede prijs.

Snelle levering en een scherpe prijs

Prima aankoop

Prima snellen levering.

Eenvoudig besteld, snel geleverd.

Ik heb een hoes voor mijn racefiets besteld. De bestelling ging makkelijk en het artikel is snel geleverd.

Uitstekende levering!

Prijs/kwaliteit prima, verzending en verpakking zeer goed.

Erg tevreden

Snelle levering. Netjes verpakt.

Vlot

Alles liep prima, dank

Duidelijke omschrijving en goed product

Mooi Ortlieb stuurtasje aangeschaft. Alles erop en eraan. Keurig verpakt en levering vlot genoeg. Blij mee.

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam