Prima overschoenen, goede prijs en snel geleverd.

Op zoek naar overschoenen vanwege het kwakkelende weer en een fietstocht op het programma kwam ik terecht bij Rat Bikes. Zoals aangegeven, overschoenen voor een redelijke prijs en snel geleverd, dat had ik nodig!

Good quality and fast shipping

The product was exactly as described and it was shipped and delivered very fast. The price was good too.

Leuk assortiment, snelle service

Leuk assortiment, snelle service

Goede kwaliteit en snel geleverd

snelle levering voor een nette prijs

Snaar met juiste lengte voor Gates belt drive snel gevonden. Opsturen heel snel gedaan, zelf halen was (door defecte snaar) voor mij niet mogelijk.

Supersnelle levering van prachtige gekleurde remkabels!!

Wat kan ik zeggen - gewoon vlot en goed.

Goede prijs, snelle levering

Product zoals verwacht en voor goede prijs. Snelle levering!

fijn bedrijf met mooi spul

krijg mijn bestelling goed verpakt en snel opgestuurd

Prima geregeld.

Ik had een verkeerd zadel besteld en heb netjes mijn geld terug gekregen. Daarnaast had ik het juiste zadel besteld en ontvangen. Alles goed gegaan.

Op donderdag besteld maandag in huis

Het zadel is perfect! Bestelling is prima verlopen. Pakketje had echter eerder mogen worden overgedragen aan pakketdienst, dan was het pakketje er sneller geweest, denk ik. Of kiezen voor een pakketdienst die op zaterdag bezorgt.

prima dienstverlening

Positief; goede prijs-kwaliteitverhouding en levering volgens afspraak.

Goede prijs en snel geleverd

Goede prijs en snel geleverd

Snelle, vlotte service... Top

Leuke site, overzichtelijk, toffe producten met een vlotte afhandeling en levering.

Goed product snelle levering

Prima geholpen om juiste product te vinden.

Na telefonisch contact en mailcontact heel goed geholpen om de juiste voorvork te vinden, top service.

Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dat is voortreffelijk opgelost.

Er was iets mis gegaan met de bestelling, maar dat is voortreffelijk opgelost door Rat Bikes.

Prettige shop

Prettige webshop die fijn gesorteerd is met lage prijzen. Artikelen worden goed verpakt verzonden.

Snel opgelvert, goeie kwaliteit

Ging snel en makkelijk, alles precies als verwacht. Was al het tweede keer dat ik hier bestelde, nooit problemen gehad.

snel geleverd

goed verpakt en een snelle levering

Mooie producten voor een scherpe prijs

Bij herhaling fietstassen bij Rat bikes gekocht. Ik ben tevreden. Alhoewel ik bij de laatste bestelling geen mails heb ontvangen met orderbevestiging ed. Misschien omdat ik een account had aangemaakt. Hoe dan ook, ik wist niet helemaal waar ik aan toe was. Maar de tassen waren er vlot en ik ben dik tevreden.

Product zeer snel en tegen een hele scherpe prijs geleverd.

Prima en snel geholpen

Precies gevonden wat ik zocht

Heel veel op voorraad en vriendelijke mensen

Ik koop hier al jaren mijn Ortlieb tassen en Brooks zadels, veel uit voorraad leverbaar tegen een goede prijs.

Waardeloos

Kan ruim anderhalve maand wachten op retour betaling.

Snelle levering en een goede prijs.

Snelle levering en een goede prijs.

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam