Bestelling goed uitgevoerd alleen DHL slecht geleverd niet aan huis zoals afgesproken is ( met de zin we hebben elkaar gemist) maar ik was thuis en het was een brievenbus pakketje dus moest ik het 2 dagen later zelf halen bij een servicepunt van DHL

S El en goed geleverd

Mooi aanbod van echte mtb producten en snel geleverd

Goed product voor scherpe prijs

Cordo Zadel Skirt Rider Rok Gel Dames: Goed product voor scherpe prijs

Goedkoop, betrouwbaar en snelle levering

Meestal als een webwinkel een goedkope aanbieding heeft, is er een lange levertijd (levering vanuit buitenland), maar bij deze winkel was het er de volgende dag al. Super snel

Goed en snel geleverd!

Niks op aan te merken! Alles verliep goed en snel dus helemaal top!

Voldoet aan verwachting

Duidelijke website, snelle levering!

Duidelijke website, snelle levering.

Tevreden over mijn aankoop en de service.

Prima op tijd afgeleverd

geheel volgens track and trace op de juiste tijd bezorgd

Normaal/goed

Snel en goede prijs.

Een scherpe prijs en snel geleverd! Top.

Zeer snelle levering!

Prima service en snelle levering

Ik wil graag gebeld worden? Tel: 0657267732

Fijne shop

Vaak leuke aanbiedingen en een ruim assortiment. Levering is snel en communicatie is duidelijk.

Snel, accuraat en klantgericht

Gewoon goed: snel, accuraat en klantgericht.

Vlot en volledig geleverd

Mijn bestelling kwam sneller dan het aantal aangegeven werkdagen. Alles wat ik besteld had zat in 1 doos en voldeed aan de verwachtingen.

Zoals het hoort te zijn

Website is overzichtelijk, prijzen zijn goed en levering was mooi binnen de tijd.

goede prijs, snelle levering

top

Goede service, bereikbaarheid en assortiment

We hadden een mandje besteld dat helaas niet op de fiets paste. Terugbrengen was geen probleem. Rat Bikes heeft een goed assortiment accessoires, maar ook heel leuke gravel en toerfietsen. Die je pas echt kunt waarderen als je in de winkel bent. Zeker kijken als je op zoek bent.

Top.

Alles goed.

Ruim assortiment en goed geprijsd

Snel geleverd ruim assortiment en goed geprijsd

Goed en snel

Snel en goed geleverd

Laat op de dag besteld, volgende dag geleverd. Het juiste artikel, top service.

Rat Bikes prima maar verzendingsdienst DPD laat de wensen over.

Stuk momenteel nog niet in mijn bezit,probleem ligt al vanaf dinsdagmorgen onaangeroerd in depot Aalter(Belgie),vrijdag gebeld naar DPD en mij beloofd voor vandaag,hopelijk waar,best andere verzendingsfirma nemen voor Belgie,is niet de eerste maal dat ik leverprobemen heb met DPD.

Precieze levering met moeizame omruiling

Ik vroeg mijn produkt (bagagedrager) om te wisselen naar een groter formaat. In ruil daarvoor werd mij verkeerdelijk een vrijwiel voorgesteld. Graag zo spoedig mogelijk een bagagedrager voor een 29” MTB.

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam