Goed geholpen

Ondanks drukt nam Emile alle tijd om me te adviseren. Super tevreden met de uiteindelijke keuze.

Lekker snel

Alleen jammer dat DHL maar een keer kwam bezorgen.

Snelle levering, remmen gevonden die elders niet te vinden waren.

Ik zocht long reach remmen voor oudere fiets aan betaalbare prijs. Die vond ik bij Rat bikes. Zondagavond besteld dinsdag in huis. Top.

super

super snel geleverd

Correct

De inhoud van mijn pakketje was jammer genoeg beschadigd tijdens transport en daardoor totaal onbruikbaar. Maar ik kreeg mijn aankoop onmiddellijk terugbetaald. Heel professionele houding van Rat Bikes!

Snel en prima

Top, alleen kwam de tas in een enorm grote doos, dat was niet nodig geweest.

Lekker snel

Abus grondplaat besteld. Bij RAT bikes Dit item zeer scherp geprijsd en werd binnen 24 uur geleverd zonder extra kosten. Top

Goede service en snelle reacties op emails en vragen

Single-speed converter voor Campa besteld na vraag in mailtje. Communicatie verloopt vlot. Converter past.

Snel geleverd en een fijn zadel

Vlot bezorgd. Heldere communicatie

Vlotte bezorging

Heel blij met mijn nieuwe fiets

Na een half jaar wachten eindelijk mijn fiets mogen ontvangen, heel blij mee. Emile denkt graag met je mee en de communicatie is ook goed.

Goed product levertijd en prihs

Prima kwaliteit en netjes geleverd

Product prima ontvangen. Lever tijd was snel. Pagina is overzichtelijk en ook telefonisch werd ik goed geholpen door de medewerker.

Snelle levering, goede verpakking

Top product

snel flexibel en aardig

Voor de tweede keer iets besteld, met corona vanuit mijn studeerkamer na sluitingstijd nog iets besteld, en de volgende dag was het er!

Snel geleverd en ook de goedkoopste

Goed en snel geleverd

Snel geleverd. Keurig verpakt. Niet met overbodig veel verpakkingsmateriaal.

Duidelijke website met goede prijzen en een snelle levering.

Goeie prijs en snelle levering

Brooks B67 Aged besteld en werd de volgende dag geleverd. Goed verpakt en zadel zoals verwacht.

Super en persoonlijke service, goede spullen

Ik heb al meerdere onderdelen bij RAT gekocht. Altijd goed ekwaliteit tegen een goede prijs. Nu ook mijn singlespeed een service beurt laten geven en een nieuwe wielset erop. Fiets rijdt weer als een zonnetje.! Kortom, super.

Uitstekende service

Prima service!

excellent customer service and knowledgable staff

flawless pre-sales and post-sales support from Emile and his team, consider them highly recommended.

Prima, ontvangen wat besteld en op tijd geleverd

ontvangen wat besteld en op tijd geleverd

Perfecte on-line verkoop !

Ondanks mijn foute bestelling werd alles in een mum van tijd bijgestuurd, via mail... Vrijdag besteld, maandag in de bus ! Een telefoontje, als er iets mis gaat, maakt het ietwat socialer vind ik ! Vandaar die 9 en dus geen 10 !

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam