Goede service, snel verzonden!

Leuk assortiment, nette prijzen, snelle levering.

Leuk assortiment, nette prijzen, snelle levering, informatieve site. Alleen jammer dat fysieke winkel niet op zaterdag open is.

Snelle levering, prima service

Mooie aanbieding, correcte afhandeling, snelle levering

Geen enkel probleem ondervonden.

Besteld en geleverd via een ophaalpunt, precies zoals ik wilde.

Prima winkel.

Het beste assortiment Ortlieb. De goedkoopste Ortlieb winkel. De snelle levering.

Snelle en goede aflevering

Ben zeer tevreden

Snelle bezorging, goed verpakt

Werd tijdens de avond bezorgd!

Zeer vlot en correct geleverd

Product cycloc hero - montage ging vlot en ben uiterst tevreden over dit type ophangsysteem.

snel en goed geleverd

snel en goed geleverd

snelle en betrouwbare levering

snelle en betrouwbare levering

min of meer tevreden

De bestelling werd vlot en duidelijk geleverd. Dank daarvoor. Een minpunt: van de 5 bouten/moeren hadden twee een probleem, bij de ene zo erg dat ik het geheel moest wegzagen om het los te krijgen. Toch merci

super

super ervaring

Super fijn geholpen

Heel fijn geholpen door Emile. We wilden graag een bakfiets en hij heeft ons veel advies gegeven. Hij weet veel en helpt graag, maar is niet opdringerig. Uiteindelijk voor de Bullit bakfiets gekozen, ook deze bevalt tol. Komen in de toekomst graag terug.

Snel en correct

Wat moet je er (negatief) van zeggen? Niets. Keurig afgehandeld en razendsnel.

geen idee wat ik heb gekocht

het zal wel goed zijn geweest, anders kon ik het me herinneren

Snel, vakkundig en correcte afhandeling van bestelling

Uitstekend geholpen.

Goeie service en uitgebreid advies.

Product en afwikkeling bestelling goed, bezorging onder de maat

De bestelling is door Rat Bikes snel en correct afgewerkt. De bezorging met DPD was ver onder maat. Het duurde uiteindelijk 6 dagen voor ik de bestelling in bezit had. Niet thuis melding, maar geen bezorger gezien, daarna naar Parcel Punt dat voor afhalen een deel van de dag is gesloten. Ik beveel Rat Bikes wel aan maar niet met deze bezorgdienst.

Snelle levering, vriendelijke medewerker.

Uitstekend.

Besteld en snel in huis

Slecht verpakt

2 kettingen gekocht. Deze zaten in een heel klein doosje. Het plastic doosje van de ketting was beschadigd en de snap on sluiting was eruit gevallen. Gelukkig lag de sluitschalm nog los in de doos. Los van de verpakking ben ik wel tevreden over Rat Bikes.

prima, soms lange levertijd

Afspraken snel nagekomen.

Snel verzonden maar lang onderweg

Mijn spullen waren snel verzonden ( op een donderdag 02-12) maar de vervoerder DPD deed er erg lang over om het pakket bij mij thuis te krijgen. Na de aflever datum verschoven te hebben van vrijdag 03-12 naar maandag 06-12 was het pakket niet meer te volgen. Na 3 keer bellen met DPD nog niets ( onbeschoft te woord gestaan aan de telefoon door DPD) maar gelukkig een week later op 10-12 toch geleverd.

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam