Snelle en adequate levering

Een paar ortlieb fietstassen besteld. Prijs was aanzienlijk lager dan bij de andere websites. Prima snelle levering

Makkelijk en goed en duidelijk

Alles Prima en snel geregeld

Snel geleverd mooie kwaliteit voor goede prijs

Mijn ervaring was geweldig.

Snelle bestelling goede catalogus toegankelijke websites

Top, afspraken worden nagekomen en snelle levering

Volgende keer bestel ik zeker weer bij Rat Bikes.

Goedkoop en snel geleverd

Bagage drager adapter besteld, was snel in huis en voor een goede prijs.

Producten op tijd en snel geleverd!

Goeie prijs, goed artikel, geen haast met verzending.

Het bestellen verliep voorspoedig en de prijs was erg goed. Het artikel is in goeie orde ontvangen en was van goeie kwaliteit. De verzending is trager dan bij een van de grotere online zaken, maar niet bijzonder. Binnen 3 dagen had ik mijn spullen binnen.

Goede prijs en snelle levering

Fietstassen gekocht. De prijs was prima en de levering vlot. Het product kwam netjes aan. Niets te klagen

Netjes en snel Goed product

Snel bezorgd, goed product.

Voldoet aan verwachtingen

Juiste levering Goed product

Snel besteld, goedkoopste ortlieb aanbieder die ik kon vinden in NL

Fijn dat je ook kan afhalen, bespaart weer verzendkosten

Bestellen ging goed. PostNL werkte niet mee; pakket (fiets kwijtgeraakt), uiteindelijk alles goed opgelost.

Slechte voorlichting op site

Steun voor op het stuur van een fiets tbc kaarthouder, zat er niet bij. Na tel. contact werd uitgelegd dat je die apart moet bestellen, meneer gaf wel toe dat het slecht omschreven stond bij de kaarthouder. Als ik een houder bestel neem ik sowieso aan dat de zaak compleet is. Houder was niet voorradig, daar moet ik dus nu op gaan wachten, houder heb ik nu niks aan. Zet dan het zaakje COMPLEET op de site en maak het wat duurder

Snelle en nette levering!

Vandaag besteld en de volgend dag al in huis! Alles zorgvuldig verpakt.

Super service

Snelle service!

Goede prijs/kwaliteit en vlotte levering

Vlotte levering en goede prijs.

Vriendelijke, duidelijk, gewoon in orde.

Bijna foutloos

Bestellen ging eenvoudig en de levering was snel en volgens afspraak. Jammer dat 1 van de boutjes verminkt draad had zodat de borgmoer niet paste en ik een andere en helaas afwijkende bout en borgmoer heb moeten kopen

En item zoals beschreven.

Snelle levering en antwoord op al onze vragen

We zijn twee keer bij Ratbikes geweest ivm de aankoop van onze eBullit. Emile heeft uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen en antwoord te geven op al onze vragen, ook per mail en telefoon. De fiets werd - tegen verwachting in - heel snel geleverd en direct gemonteerd. We zijn er erg blij mee en hebben er al veel kilometers opzitten.

Uitstekend.

Snelle levering, helaas was DHL vertraagd maar dan Rat Bikes niets aan doen. Telefonisch ook zeer goed tewoord gestaan.

Snelle levering, goede prijs

Ik heb nu voor de tweede keer ortlieb tassen gekocht bij Rat Bikes. Alles naar mijn tevredenheid en voor een goede prijs

prima maar jammer van de verzendkosten

goede artikelen, tegen goede prijs. Levering was ook prima, maar de hoge verzendkosten maakten het tenslotte vrij duur

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam