goedkoop, en snel

handvatten online gekocht. duidelijke omschrijving op website. beste prijs. snel verzonden. en goed volgbaar. helemaal tevreden

Prima aankoop!

De bestelling is snel aangekomen, alles netjes verpakt (de doos had zelfs kleiner mogen zijn). De inhoud was exact hetgeen ik besteld had. Ik ben zeer tevreden over het artikel, de prijs, de manier van bestellen en de thuisbezorging. Ik heb helemaal geen klachten.

Snelle levering, goede communicatie

Ik zocht de artikelen op internet en vond ze bij Ratbikes in Rotterdam.

Snel en betaalbaar

's Middags achterwiel besteld, de volgende ochtend al bezorgd. Netjes verpakt in een grote doos. Was de goedkoopste leverancier, had niet verwacht dat het zo snel zou worden geleverd.

Mooi snel geleverd

Goeie website en snel geleverd. De clugs zijn gemonteerd en bevallen prima.

Fantastische webshop

Product gevonden die ik zocht, die bijna nergens te vinden was! Voor een zeer scherpe prijs en binnen 12 uur bezorgt! In een woord top!

Zeer goed en correct

Zeer goed en correct

Wat nog meer dan dat?

Zeer snelle levering goed product

Na goed en beleefd contact en duidelijk antwoord om mijn vragen bestelling gelijk geplaatst.

snelle aflevering

Ik moest snel een cadeautje voor iemand hebben, ,s avonds besteld en de volgende dag in de mailbox van de jarige.

Bestelling lag snel klaar om op te halen

Prettige winkel, prima keus + prijs

Voor een gebroken zadel (?!) voor UA bakfiets uitgekomen bij Rat Bikes. Voert dit merk niet maar toch prima geprijsd onderdeel. Verwerking en afhalen verliep prima - mooie schuur met fijne fietsdingen, helemaal als je voor Bullitt bakfietsen gaat - wat weer bezorgkosten uitspaarde. Kortom, aanwinst voor de 010

Tevreden met product; teleurgesteld met levering door DPD

Product zelf maar opgehaald in Rotterdam na logistiek probleem. Gelukkig was het droog (tochtje van 40 km met de fiets...). In tegenstelling met mijn vorige beoordeling wil ik extra nadruk leggen op mijn tevredenheid met het uiteindelijk toch nog snel ontvangen product. Rat Bikes treft geen blaam en heeft de slechte levering door DPD snel in goede banen geleid. Dit breng ik tot uiting in een herziening van mijn totaalscore.

Duidelijke communicatie op de website

Het artikel was op het moment van bestellen niet op voorraad. Mail ingevuld en zodra het artikel voorraad was besteld en de volgende dag binnen.

Al vele jaren erg goede ervaringen met Rat Bikes

Voor mij de favoriete shop op het gebied van fietsonderdelen en gereedschap m.b.t. race, single speed en mtb. Ik ga hier altijd het eerste kijken en kan dan meestal ook meteen alles vinden. Goede prijzen en ook nog een laagste prijsgarantie. Breed assortiment met hoogstaande kwaliteit met ook veel onderdelen van internationale merken die niet makkelijk elders te vinden zijn. Verzending verloopt altijd soepel en vlot.

Onderdeel van goede kwaliteit, prima prijs en perfecte verzending.

Smooth as chainlube

Niks aan toe te voegen

Snel eerlijk

Ik belde, en stelde vraag, kreeg mooi antwoord, en bestelde, was door medewerker gemeld over lever tijd. Was ook zo als gezegt. Heel blij

Echt top

Echt goed geregeld. Goede spullen voor een redelijke prijs. DPD is en blijft een vage transporteur...

Super snel

Vlug en goed

Brooks Cambium fietszadel vlug en goed geleverd.

Goed product en snel geleverd

De gordel van de Yepp mini was binnen 2 dagen binnen en bevatte een beschrijving hoe deze te vervangen. Helemaal tevreden.

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam