Supersnelle levering!

s'avonds besteld en volgende ochtend al geleverd! Topservice tegen prima prijs.

Great Online Experience

Easy ordering procedure, good communication & quick delivery....

Ervaring uitstekend

Brooks zadel besteld, volgende dag in huis. Kwaliteit straalde er van af. Helaas heb ik na 100km nog steeds zo'n last van dit oh zo harde zadel. Ik dacht na reviews te hebben gelezen dat dit zadel voor mij wel eens de oplosssing zou kunnen zijn. Ik ga extra vet bestellen in combinatie met nog meer km fietsen in de hoop dat dit zadel voor mij toch de oplossing is.

Verzending perfect , levering DPD waardeloos

Bestelling binnen 24 uur verstuurd, informatie goed. Verzending via DPD zeer slecht. Ergens afgeleverd zonder bewijs met vermelding waar in postbus. Reclamatie aan DPD en Rat bikes gestuurd, Van beide geen reactie😬😬

Er zou iets sneller geleverd kunnen worden of sneller aangegeven kunnen worden wanneer de levering verzonden gaat worden

Prima service en het juiste product

Verchroomde zadelklem voor een brooks zadel. Product is snel geleverd en in goede staat ontvangen.

Goede en duidelijke website

Correcte levering zelfs in t. Buitenland

Gewoon goed!

prima winkel fatsoenlijke prijzen en gemakkelijk te bestellen!

Snelle levering en goede service

Telefonisch nog eea uitgelegd voor de keuze van derailleurwielen.

Extremely friendly, efficient and according to agreed conditions.

Contacted customer service to purchase 3 x bikes for my grandsons. Recieved good advice and bikes were delivered correctly within 4 days which is a good achievement in these difficult times. Excellent 6KU bikes thanks for assisstance when buying and speedy delvery all very much appreciated.

Top💪🏻

Topwinkel en dito service

Relaxte gasten en concurrerende prijzen

top

juiste artikel correct geleverd

Snel, goedkoop en goed

Top producten met een top service!

Altijd vriendelijk, met kennis van zaken en snelle levering.

Snelle service, en goed verpakt geleverd. Helaas zelf verkeerd besteld en retour gaat ook volgens plan.

Positive. All according to seller's conditions, product specs and my expectations :)

All process went smooth, just according to what was described on the website. The bike was just how it was to be. I recomend this shop.

Gewoon goed

alles verliep zoals wens, snelle levering

Bestelling netjes verpakt en volledig geleverd.

Prachtige Ortlieb fietstas gekocht. Helaas na een paar weken al een bevestigingsclip afgebroken. Dit gemeld en vrijwel direct hebben zij dit opgenomen en had ik een paar dagen later een vervangingsonderdeel in huis! Daarnaast ook snelle levering en een goede prijs.

Snel, netjes

Naar verwachting.

Snel, unieke producten

Veel producten die elders niet te krijgen zijn.

Gewoon goed

Kinderfiets voor zeer scherpe prijs, keurig en op tijd voor de Kerst geleverd. Tracking duidelijk.

Goed ervaring

Beschrijving is uitgebreid en ze hebben bij Rat Bikes specifieke onderdelen buiten de standaard vallen. Daardoor kon ik de suspensie switch (Poplock) zelf vervangen. Mede dankzij snelle bezorging.

Absurd slechte afhandeling bij levering defect product

Ik heb hier een fietsverlichting voor 90 euro besteld. Hij kwam defect aan en kon niet ingeschakeld worden. Na bellen, mailen en het opsturen van een filmpje werd mij verteld dat ik het via een postbedrijf naar eigen keuze terug kon sturen. Dat heb ik gedaan voor 6.50 met port nl. Een dag later kwam het voorstel om mij een nieuwe lamp-kop te sturen, het pakje was al retour. Nu weigert hij de verzendkosten te betalen. Ik zou niemand aanraden hier wat te kopen. Dit kun je geen service noemen. Als je veel tijd en wat extra gezeur nodig hebt kun je hier goed terecht.

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam