Brooks fietszadel besteld en betaald en werd vlot geleverd. Kon al een dag later maar een ander tijdstip kwam mij beter uit. Zadel is perfect (Brooks he) en zit als een vorst.
Er ging veel mis bij de levering van mijn fiets. Uiteindelijk ook de montage van de remgrepen op de gewensde plek. Gevolg: het gebruikte stuurlint is twee keer gewikkeld: daar is de lijm niet op berekend. Dus laat mijn stuurlint binnen 1.000 km / één maand al los: "gewoon even opnieuw wikkelen" is het antword. Net als de reactie op een krakend achterwiel-lager na 750 km. Nog nooit gehad met wat voor fiets dan ook: "even onderhouden". Eerste én laatste fiets die ik bij Rat-Bikes heb gekocht. Er zijn hopelijk wel betere zaken. En als je voor een stuurlintje zo moeilijk doet, krijg je van mij zo'n review als deze. Dit heeft namelijk niets met de kwaliteit van het geleverde materiaal te maken, maar met de kwaliteit van het geleverde werk. Volgende keer bij aflevering van een fiets voor een klant ook de ketting niet zo idioot strak zetten dat de trappers niet goed meer kunnen roteren. Ik heb inmiddels een stuurlintje gekocht, samen met wat normale slijtage-onderdelen (remblokken, ketting).
Wij hebben de heer van Zijl half augustus een 6KU singlespeed fiets geleverd. Deze fiets is (zonder meerprijs voor arbeid) door ons aangepast met een ander stuur, remgrepen, stuurlint. De levering heeft indertijd langer geduurd o.a. doordat een zending met uw fiets bij Fedex verkeerd was gesorteerd en in Zweden belandde in plaats van in Rotterdam. U weet daar ook van, we hebben u op de hoogte gehouden en hoe vervelend ook schaar ik dit onder overmacht. Daarna moesten we uw fiets aanpassen. Voor het bedrag van € 414,54 is deze omgebouwde fiets daarna bij u rijklaar geleverd. U mailt op 09/09 dat er een kraakje in de as zit. Als reactie wijs ik u op de gratis servicebeurt die we kunnen uitvoeren waarbij we naar de oorzaak kunnen kijken. U mailt mij hierover terug dat u zelf vet in de naaf gaat doen, niet meer. Dan is het voor ons ook bijzonder lastig om service uit te voeren. Stuurlint. Ik lees veel zaken in uw bericht. U geeft op 24/09 aan dat het losser komt te zitten. Mijn reactie is dat het stuur / remgrepen en lint een lastige combinatie was en ik raad aan om deze wat los te halen en strakker te zetten, ik geef aan dat het niet noodzakelijk is om het hele lint te vernieuwen. Hierna mailt u vooral dat u heel erg boos bent in hoofdletters. Maar ik zie niet wat u nu exact wilt. Het stuurlint is door een monteur van mij aangebracht. Ik zal met hem bespreken wat u nu aangeeft. Ik en mijn personeel doen ons best eenieder zo goed mogelijk te helpen. Het lijkt er hier echter op dat dat voor uw gevoel tekort is geschoten. Dat betreur ik.
Mooie en unieke Kona Ute Electric gekocht. Erg plezierig in gebruik en leuke reacties van medeweggebruikers op gehad. Helaas duurde de bezorging bij mij wat langer. Deels was dat van te voren bekend door vakantie. Maar ook daarna duurde het langer dan verwacht / afgesproken.
Gewoon zoals hethoort.
De eigenaar neemt de tijd en geeft eerlijk advies. Ouderwetse service en goedkoop. Aanrader.
Altijd een goed advies, zowel telefonisch als in de winkel.
Aan het begin van de zomer mijn 6KU Concrete besteld, die vervolgens via een Homerische omzwering geleverd werd. Wel wat slordigheidjes bij de levering die echter allemaal hersteld werden. Verkeerde remhandles, die alsnog probleemloos zijn vervangen, De ketting stond bij levering snaar-strak: zelf verholpen, klusje van niks. Kan gebeuren. Positief: goed advies gehad bij aankoop én geduldig te woord gestaan door Emile. Fijn. Al met al ben ik tevreden. Bij-de-weg: de 6KU Concrete -aankoopdoel: goedkope single speed erbij die ik ergens durf te stallen- gaat als de brandweer, rijdt intuïtief prettig én ziet er prima uit (vind ik).
Bestelling netjes verpakt en volledig geleverd.
Fast service the great price. Thanks for everything guys.
Alot of products are not in stock. Even when you call and ask if a product is in stock and they say it is. It isn't. They order a new one. But don't inform you. When you call for an update. they always have An excuse. Usually, an order takes 2 to 3 weeks to complete. Responding to mail in 24 hours or more. Sometimes they don't respond at all. I don't recommend this shop.
Emile (eigenaar) is een aaardige man, zij hebben goede producten, prijzen en service!
Aangeschaft een Kona fiets na gesprek met team RAT Bikes.. goede advice en service. Klein maar fijne!
Bij de bestelde fietstassen kwam na de eerste rit al een vijs los. Dit gemeld aan de support en kreeg als antwoord dat wij deze slecht bevestigd hadden. Na dit uitgelegd te hebben dat dit een voorgemonteerde vijs was en dit dus een fabricage fout is (foto meegestuurd ter verduidelijking) kreeg ik geen antwoord meer.
Niet correct, u heeft wel degelijk een antwoord van ons gehad. We hebben u om meer informatie gevraagd. we wilden weten of de schroef aan de binnenzijde nog het schroefdraad pakt. Daarop hebben wij van u niets meer gehoord.
Snelle correcte levering
Verpakking kan beter.
Pluspunten
Verstand van zaken. Correct advies en erg blij met het eindresultaat.
VerbeterpuntenLocatie mag beter bereikbaar
Eerder laten weten wanneer pakket bezorgd wordt.
Pluspunten
Zeer scherpe prijzen. Oplossingsgericht.
VerbeterpuntenVerpakkingen vertoonden her en der kleine schade. (Geen schade aan de inhoud wel te verstaan) Misschien vermelden bij verkoop (indien de verpakking bvb. al geopend was).
Pluspunten
Ik kon hier een fiets kopen die op maar weinig andere websites te koop was.
Verbeterpunten- Betere communicatie met de klant. - Eerlijk zijn over de levering status. - Eerlijk zijn over de staat van het te leveren product.
Beste, het is bijna maart 2019 en u komt nu met een review over de levertijd uit maart 2017? Uw Kona Dew is door ons aan u geleverd. Inmiddels (2 jaar later) werken wij met een andere logistieke dienstverlener die de fietsen op een betere wijze aflevert. Ik kan in onze CRM systemen geen data terugvinden van een e-mail die toen niet beantwoord zou zijn. Hoe dan ook, als u bij levering ons had gecontacteerd over iets wat loszat dan hadden we dat opgelost. Onze logistieke partner in fietsen is een ander bedrijf dat beter kan plannen.
Pluspunten
Goede inruilprijs voor mijn fiets, prettig geholpen.
Pluspunten
Overzichtelijke website, goede producten, duidelijke webwinkel, ophalen in de winkel mogelijk, zeer vlotte levering (ondanks de drukke kerstperiode).
Pluspunten
Me ayudaron en mi propia lengua, una sorpresa muy agradable.
Pluspunten
Op tijd voor de Sint
Dovenetelstraat 25
3053jd Rotterdam