Pluspunten
Snel op weg geholpen met steeksluiting voor mijn tas.
Two attempts to order a product. Wasted a total of 3 weeks now waiting for it, no reply to any emails sent. Terrible service.
Pluspunten
Goedkoop
VerbeterpuntenVoorraad klopt niet met wat er op de website word aangeboden. Dit is al twee keer voor genomen. Daarnaast reageren ze niet of erg traag op e-mails. En de verzending gaat erg slordig en traag. Ik bestel hier nooit meer en kan het niemand aanraden, kijk een beetje er zijn genoeg alternatieve online.
Uw aanname klopt niet. uw vorige order was 12/05/2016. Die was dezelfde dag verzonden. Uw order daarvoor van April 2016 heeft inderdaad 4 werkdagen gekost. Uw fiets van 27/12/2016 if 29/12/2016 aan u uitgeleverd. Bij uw laatste order van november heeft zich een probleem voorgedaan wat we niet hadden voorzien doordat KMC de singlespeed ketting collectie had gewisseld en er bij ons wat EAN nummers niet meer goed stonden. Dat liep niet goed. Onze fysieke voorraad in Rotterdam bedraagt nu circa 2900 verschillende SKU's, online circa 16000 SKU's. Ons voorraadbeheer is geautomatiseerd maar soms kan er zich een issue voordoen. Ten slotte verzenden wij met DPD alles aangetekend en verzekerd die na 1 dag leveren.
Pluspunten
Emile heeft me goed geholpen met garantie afhandeling. Kreeg verkeerd vervangend Brooks zadel. Emile heeft dat netjes geregeld dat ik de juiste kreeg.
Dank voor uw positieve review.
VerbeterpuntenAlles
Wij kunnen deze beoordeling niet aan een order koppelen en beoordelen dit als een fake review.
Pluspunten
Zeer correcte service en betrouwbaar bedrijf. Geleverd binnen vooropgestelde termijn, correct bij betalingen en nazorg was prima. Ze hadden iets vergeten, heb hiervoor gebeld en 3 dagen later lag het in de bus.
Dank, veel plezier met uw fiets
Pluspunten
Goede prijzen Bijstand en dienst naverkoop is top Klein bedrijfje waar klant nog koning is.
VerbeterpuntenDoe zo voort!
Dank voor uw positieve review.
Pluspunten
Ik heb een grote bestelling bij dit bedrijf geplaatst, echter worden de afspraken van de levertijden absoluut niet nagekomen. De bestelling is op vrijdagmiddag geplaatst, echter is er 3 dagen nog steeds niks verstuurd. Daarnaast is het bedrijf telefonisch lastig te bereiken.
VerbeterpuntenLevertijden verbeteren of de levertijd op de website aanpassen.
Dit klopt niet. U besteld afgelopen zaterdag om 15:09. U belt ons dan direct om er nog 2 binnenbanden bij te doen. We vertellen hoe dat kan zonder verzendkosten. We voegen gisteren de 2 orders samen tot 1 en informeren u via e-mail dat de gehele order vandaag (dinsdag) zal worden verzonden. Wij komen onze afspraken geheel na en leveren de service die u vroeg. Ik vind het zeer teleurstellend dat u ons dan een 3 geeft voor de afspraken nakomen. Wij zijn op maandagen gesloten dus niet bereikbaar zoals op onze site staat. Deze dinsdagochtend was het erg druk in de winkel waardoor we niet alle telefoons tijdig konden opnemen.
Pluspunten
Uniek assortiment van Dia Compe. Vond hier de DC806 remklauwen die ik anders uit het buitenland had moeten halen. Ook tegen een zeer lage prijs. Snel geleverd, all good.
VerbeterpuntenEr zijn nog wat categorieën leeg op de site?
Pluspunten
Kona Rove DeLuxe voor laagste prijs hier gevonden. Na belletje bleek deze er echt te staan. Net voor hun vakantiesluiting kunnen afhalen, fiets gepoetst en prima afgesteld en keurig geholpen. Wat wil je nog meer.
VerbeterpuntenRuimere openingstijden
Pluspunten
Klein bedrijfje gericht op verkopen voor een goede prijs. Dit doen ze erg goed. Super aardige en schappelijke mensen. Reparaties en onderhoud van fietsen is het bedrijf in principe niet op ingericht en is geen core business van hun. Veel accessoires voor mijn fiets vind ik hier altijd voor een goede prijs.
Pluspunten
Aardige gasten. Snel, goed bereikbaar.
Meer personeel, correctere afhandeling.
U heeft bij ons een Bullitt in doos besteld om zelf af te monteren. Uw fiets is binnen 2 weken verzonden en daar bent u over geinformeerd. U heeft geklaagd dat de fiets niet bij u zou zijn geleverd en later aangegeven nadat een onderzoek was ingesteld dat u hem toch wel had gehad. U heeft klachten geuit over dat het stuur wiebelig zou aanvoelen. Dat is niet gerelateerd aan de fiets maar aan de vereise deskundigheid die nodig is als u ervoor kiest zelf een fiets in elkaar te zetten. We betreuren uw negatieve houding en kunnen ons niet vinden in uw kritiek.
Manier van verzenden een beetje slordig, artikel licht beschadigd, verder wel tevreden over proeuxt en bedrijf.
Pluspunten
Aan de telefoon vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers.
VerbeterpuntenGeen terugkoppeling ontvangen over de retourzending. Na 1,5 week is het bedrag nog niet teruggestort. De eerste levering ging snel, bij de tweede duurde de verzending een week!
Uw order zie ik gecrediteerd staan op 12/09. Aangezien uw order 28/08 aan u was verzonden is dit keurig binnen de gestelde termijn. Eind agustus / begin september is voor ons een drukke periode dus soms hebben we iets meer tijd nodig voor de retourzendingen. Elke retour wordt altijd keurig afgehandeld. Dat doen we reeds sinds 2008.
Where is my order???? Online order issues, cancelled order in my account, in stock items still not delivered after 12 days, slow or no responses to emails requesting update or delivery detail changes due to late supply.
1 order cancelled in your account was because your payment failed. After that you placed a new order but not logged in with your account. That is why you see the 1 cancelled order, we have 2 orders from you. 1 cancelled, 1 completed. I see a delay with 1 of the products ordered. There was communication about this. A product from a foreign supplier was delayed.
Pluspunten
Deskundige service, goede prijzen en snelle levering
Verbeterpunten-
Op onze website onder het menu 'klantenservice ' 'levertijden' proberen wij hier zo helder mogelijk over te communiceren.
Pluspunten
Breed assortiment. Scherpe prijzen. Goede site. Samenwerking met goede logistieke dienstverlener.
VerbeterpuntenNiet gereageerd nadat ik gebruik had gemaakt van de laagste prijs vraag mogelijkheid. Anders was mijn order mogelijk groter geweest. Ik had graag beter op de hoogte geweest van moment van bestellen; updates over verzending en levering. Ik had geen idee wanneer mijn bestelling binnen zou komen.
Excuses dat de laagste prijs vraag niet tijdig was beantwoord. Overigens zie ik ook dat u een link voor de laagste prijs had gegeven naar een ander product (de ene tas had ql2.1 en de ander ql3.1) wij boden op beide tassen een scherpere prijs dan de concurrent die u vermelde.
Pluspunten
VerbeterpuntenZondag een fietsstoeltje besteld. Dinsdagavond nog niets gehoord dus zelf contact opgenomen. Ze konden het stoeltje niet meer leveren voor die prijs, excuus. Ik had mijn geld dan al terug verwacht of een terugkoppeling. Een tegemoetkoming of enige vorm van service was op z'n plaats geweest. Er werd beloofd na te gaan of er iets betekend kon worden. Helaas niets meer gehoord, alleen een credit nota. In afwachting van mijn geld met spoed nu maar op zoek naar een ander stoeltje. GEEN aanrader!!
Naast de creditering hebben wij u ook via e-mail de motivatie hiervoor doorgegeven. Door een technische fout berekende onze website een dusdanig lage prijs voor dit artikel dat wij hem daardoor niet konden uitleveren zonder er zelf aanzienlijk verlies op te maken. Wij hebben ruim 16.000 producten en zijn grotendeels qua prijzen geautomatiseerd. Hierdoor ontstond in dit geval helaas abusievelijk de veels te lage prijs. Wij houden ons dan het recht voor om orders die daarop binnenkomen dan te annuleren. We vinden dit zeer spijtig maar bedrijfsmatig is dat de enige juiste keuze. We begrijpen dat het vervelend voor u is maar meer kunnen we hier niet aan doen.
Pluspunten
Keurig op tijd geleverd, met nette begeleidende mailberichten.
VerbeterpuntenBeetje raar dat een bedrijf verschillende merken voert: Fietstassenwinkel.com; Brooks-Zadels.nl; Singlespeedparts.nl; Fietskinderzitjes.com; Fietsslotenshop.com; Fiets-Wielen.nl. Dat geeft aanvankelijk een gevoel van onbetrouwbaarheid. Maar gelukkig klopt dat gevoel niet. En doet Unilever hetzelfde.
De reden achter de verschillende websites is dat sommige producten / merken of productgroepen beter tot hun recht komen op een individuele website. We realiseren ons dat dat soms verwarring kan geven. Qua betrouwbaarheid doen wij ons beste zo duidelijk mogelijk te communiceren en hebben we ook een echte 'winkel' waar u 5 dagen per week terecht kan.
Dovenetelstraat 25
3053jd Rotterdam