Goede service ik zou alleen de spaak nippels die ik nodig had in een envelop versturen met de brievenbus post ipv een doosje met een pakketdienst.

Waardeloos

Fietsenwinkel die een internetwinkel erbij neemt en dat niet aankan. Levertijden van 1 a 2 werkdagen lokken klanten en vervolgens nemen ze alle tijd om de spullen in te kopen en te leveren. Handig wanneer je buitenband gescheurd is en je niks kunt. Zelfs op een mail krijg je een standaard antwoord dat je mail binnen 3 à 4 werkdagen wordt beantwoord door de enorme drukte. Stop ermee of communiceer dat jullie levertijden lang zijn. Met zo'n waardeloze service zal het snel minder druk zijn.

Mooie aanbieding mbt. de Ortlieb Duffle, goed ingepakt en snelle levering, echt top!

Super levering

Selectie is groot, zeker in de doelgroep shops goed gesorteerd. Bestelling en afhandeling ging vlot En de levering was snel "dan het licht :)" niet verwacht

Heel goed.

Duidelijke site. Bestelling overzichtelijk Vlot geleverd Alles prima dus

Prima. Snel ontvangen en juiste product zoals afgebeeld.

Volgende dag in huis. Product exact zoals afgebeeld ontvangen. Voor het eerst bestelt en goed verlopen!!!

Bakfiets gekocht. Prima geregeld. Klein probleempje bij aflevering (door derden!) werd perfect opgelost.

Fast and reliable experience

Product delivered undamaged on the next day already.

Goede klantenservice

Fietsmand achter besteld met missende onderdelen. Per mail probleem uitgelegd, zelfde dag reacties gekregen met een oplossen. Onderdelen hadden ze niet op voorraad. Leverancier was toen door Rat Bikes benaderd en binnen paar dagen waren deze binnen. Top geregeld!

Goede en vlotte levering

Bestelling werd snel geleverd voor nette prijs. Zeer tevreden

prima shop !!

Winkelen bij Rat Bikes was een aangename ervaring. Direct het onderdeel gevonden dat ik nodig had. Fluitje van een cent om de bestelling in te geven en heel snel verzonden en geleverd. Dikke aanrader !!

Geweldig!!

Het product dat ik heb besteld was niet duur, goed en snel geleverd!

Snel en voordelig

Dan is het in orde

Afdekkapje voor Rollerbrake wiel

Na even zoeken naar een afdekkapje voor een Rollerbrake wiel mbv Google bij RAT terecht gekomen omdat deze afdekkapje het goedkoopst aanbiedt. Afdekje kapje op locatie opgehaald. Afdekkapje voldoet uitstekend. Een zaak waar ik in de toekomst iig voor fietsonderdelen vaker zal bestellen.

Keurig en snel geleverd.

De bestelling ging vlot en de levering conform de afspraak,

Eindelijk het onderdeel gevonden voor mijn oude frame.

Hier vindt je het onderdeel voor je oude frame en wordt je vriendelijk geholpen!

Alles naar verwachting!

Product voldoet, conform omschrijving. Snelle levering

Niets bijzonders. De producten die ik nodig had, waren hier op voorraad. Dus besteld en een dag later in huis. Zelfde service als andere online fietswinkels.

Snelle levering Goede prijs Erg blij met fietstas

Slecht

Wiel geleverd zonder tandwiel en montagemateriaal. Na bellen, kan je mailen en dan de onderdelen bijbestellen. Onderhand is er weer een week voorbij dat ik zonder fiets zit.

Bestelling snel ontvangen

Keurig op tijd geleverd en goed ingepakt.

Uistekende Service

Afgelopen week heb ik een Bullit-bak fiets besteld bij Rat-Bikes in Rotterdam. Ondanks dat deze fietsenverkoper uit de richting is ben ik toch erg tevreden met de bestelling. Bij ons heeft de persoonlijke service en proactief meedenken over oplossingen doorslag gegeven. Ik ben erg blij met mijn aankoop.

Dovenetelstraat 25

3053jd Rotterdam