Uitstekkend!

Toen ik mijn bestelling plaatste, waren niet alle artikelen op voorraad. En toch werd mijn bestelling binnen 1 week geleverd! De communicatie was uitstekend: al mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord, wat ik echt waardeerde.

perfect geregeld!!

snelle verzending....prima kwaliteit ..topservice!

Zeer behulpzaam

Uiterst behulpzame winkelier die graag meedenkt. Winkel heeft een groot assortiment waarvoor je niet meteen de hoofdprijs hoeft te betalen. Jammer dat de eigenaar wil gaan stoppen. Zonde van al die kennis en ervaring die door stoppen verloren zal gaan. Uiteraard komt er een keer een einde. Ik wens u dan ook mooie jaren. U heeft toch maar mooi al die modelbouwers geholpen verder te gaan.

betaalbaar en goed

Bestelling was oke , alleen levering duurde wat lang, Post NL TRAAG , bij niet thuis duw dan een kaartje in de bus pakket ligt bij de buren , zag het later op mijn email dat wel. DHL loopt stuk beter DDP ook TOP

Snel en goed.

Snelle levering en zoals afgebeeld.

TOP!

Onderdelen besteld op zondag en dinsdagmorgen al ontvangen. Prima service.

Prima service, snelle levering

Zie bovenstaande

Snelle levering en keurig verpakt

Snelle levering en keurig verpakt

Goed zo als altijd

Snelle levering en keurig verpakt thuis bezorgd wat kan je nog meer wensen

Snel en netjes

Bestel n artikel en binnen n paar dagen binnen. Super.

Gebruik 2 componenten lijm Bij deze leverancier verkopen ze deze nog. Snel en accuraat geleverd

Top bedrijf

Ik had vlaggetje besteld voor op een modelbouw, echter een te kleine besteld. Binnen 3 dagen was het e.e.a. geregeld en had ik een grotere maat thuis in de bus zonder extra kosten. Waar maak je dat nog mee !? Top geregeld door dit top bedrijf!

Onderdelen besteld die ik nodig had en binnen 3 dagen in huis zonder smoesjes.

Is top

Goede service en advies

snel en goed verpakt geleverd

Dit was een eerste kennismaking. Maar prima.!

Perfeet

Omschrijving is goed en duidelijk. De levering is snel. Vandaag bestellen in morgen in huis.

Super winkel

Chris je bent zoals altijd fantastisch

Alles perfect!

Goed aanbod, correcte prijs en snelle verzending.

Uitstekende zaak, prima service!

Zoals de titel al zegt; prima zaak, fijne service en een prima assortiment voor de RC liefhebber. Was ook al eens in de winkel zelf geweest en de eigenaar Chris is erg behulpzaam en vriendelijk. Er is veel op voorraad en misgrijpen doe je niet snel. Ook de site is duidelijk en heeft een mooi voorraad beheersysteem waardoor je ook kunt zien dat je gewenste artikel er is (of niet). Aanrader, 100%. Ben zelf geen diehard RC'er maar voor de RC bootjes die ik heb slaag ik bij RC Point iedere keer weer. Dus Ik zeg; doen!!

top service

top zaak En goede service

snelle levering en goede service

snelle levering en goede service

net als altijd netjes en goed verpakt en zo snel mogelijk heb je in huis

net als altijd netjes en goed verpakt en zo snel mogelijk heb je in huis bedankt daar voor mvg jan

Fijn bedrijf\winkel.

Perfect verzorgd en snel geleverd, toppie Chris.

Betrouwbaar en snel geregeld

Netjes tewoord gestaan Goed geholpen

Vlotte en vriendelijke service

Zoals gezegd vlotte en vriendelijke service

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb