Alles is prima verlopen

Ik heb al meerdere malen bij RC-point besteld. Dit is altijd tot volle tevredenheid geweest.

Snel, kwaliteit en netjes verpakt

Snel, kwaliteit en netjes verpakt

Ruime sortering, ook dingen die je elders niet snel vindt. Overzichtelijke site, voorraad is duidelijk, bestellen is simpel. Goede info over verzendmogelijkheden. Voortgang duidelijk via e-mail en evt track &tracé. Normale prijzen. Kortom prima.

Perfecte service

Perfecte service

Ruime sortering, ook dingen die je elders niet zo snel vindt. Wel/geen voorraad wordt duidelijk aangegeven. Bestellen gaat simpel en de voortgang is duidelijk dankzij e-mail en evt track en trace. Normale prijzen. Kortom, prima

Ruim gesorteerd, je vindt er ook dingen die niet iedereen heeft. Overzichtelijke site, met voorraadbeheer, eenvoudig bestelproces. Voortgang is duidelijk met e-mail en track en trace. Prima, hier bestel,ik vast nog wel (een paar) keer.

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb