Goede service en snelle levering.

Al meerdere keren artikelen besteld en snelle levering. Ook een goede communicatie omtrent de verzending

Betrouwbaar , goede website met voorraadomformatie, snelle levering.

Fijne zaak om spullen te bestellen , wat je besteld en op voorraad is krijg je ook , geen verrassingen achteraf dat iets toch niet op voorraad was .

Precies de juiste informatie met de beste kwaliteit..

Voorheen ergens anders geweest, daar ben ik niet goed geïnformeerd en hebben ze rommel verkocht.

Top, snelle verzending!

Snelle verzending en goed geholpen!

Nette verpakking en juiste onderdeel geleverd

Het onderdeel was op tijd geleverd en in een nette verpakking. Onderdeel was van juiste en goede kwaliteit.

zeer tevreden

gewoon goed

Keurig geholpen snelle reactie tijd

Zij deden hun werk zoals het hoort :-)

Was een kleine bestelling. Liep exact op schema en product was OK

Prima winkel

Ik had een vraag over een accu lader voor lifepo4 accu's te laden en prima beantwoord. Lader en balans kabeltjes gekocht. Deze zijn snel en korrekt geleverd. Verder alles prima lader doet het goed.

Mijn ervaringen zijn zeer goed

de voorraad en keuze in het kleine spul is groot zeker voor een eenmanszaak. Bij het door omstandigheden niet kunnen leveren word het geldbedrag direct terug gestort. Een goed voorraad beheer. En last but not least de zeer snelle levering

gewoon een top modelbouw winkel

top zaak met veel ervaring

Alles top! Bedankt

Zeer tevreden, bedankt

Zeer goed en snel

Netjes, snel en betrouwbaar!

Zoals altijd, netjes en snel geleverd. Heel betrouwbaar adres om allerlei onderdelen voor RC modelbouw te bestellen.

fijne snelle reactie op mijn vraag

Ik heb goede ervaringen met RC!

Retourpolicy

Retourpolicy is even zoeken op de site, had verkeerd produkt besteld. Gewoon geld terug gekregen.

Altijd snel en vaak relevante info op de site

Fijne web winkel

Zoals het hoort.

Duidelijke site. Goed te zien hoe het met de voorraad staat. Alleen de verzend kosten vind ik erg hoog.

Goed, snelle & correcte levering

Goed, snelle & correcte levering min punt: verzendingskosten naar België nogal aan de dure kant t.o.v. andere winkels.

Zeer deskundig en vriendelijke persoon, fijne zaak een eerlijke prijzen.

De heer Chris Ooms weet waar hij over spreekt, duidelijk, eerlijk en NIET opdringerig. Fijne ordentelijke zaak waar ik graag zaken mee doe. Een persoon en zaak waar je met vertrouwen graag verblijft. BRAVO

Ik heb er kraan gekocht vorige week zaterdag. Toegekomen volledig getest en de batterij opgeladen door RC point Als ik mijn volgende kraan bestel bestel ik die zeker 1 bij RC point Bedankt voor de goede service

Goede ondersteuning, snelle levering

Groot assortiment en snel geleverd.

Groot assortiment en snel geleverd. Ik kon alles vinden voor mijn modelboot en binnen 2 dagen in huis.

Alles was top

Zeer tevreden, snel geleverd