S.avonds besteld andere dag in huis

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Veel op voorraad wat ik juist nodig had voor mijn nieuwe boot.

Dit is een goeie modelbouwinkel met goede service.

Deze modelbouw winkel heeft veel artikelen op voorraad en verleent een goede service. Ga zo door!

Mooi assortiment en vlotte levering

Bestellen en de andere dag in de bus.

Dit was de eerste keer dat ik hier besteld heb. Maar het zal niet de laatste keer zijn. Alleen 4€ Verzendkosten voor brievenbus post In bubbeltjes enveloppe vind ik wel vrij fors. Verder niks dan lof.

makkelijke bestel wijze

Goed en snel geleverd

Goef en snel

Goed en snel geleverd

Goede winkel

Snelle verzending en mooie webwinkel met veel rc spullen.

Prima service!

Prima service, snelle levering.

Snel en correct geleverd

Snel en correct geleverd tegen een goede prijs. Goede website.

Ruime voorraad ensuper snel verzonden

Al meerdere kereneen bestelling geplaats en in verleden een bezoek gebracht in de winkel. Perfect voorgelicht aardige bediening. Reden om een tevreden klant te zijn en te blijven

altijd top

chris is altijd behulpzaam levert snel wat je besteld hebt. Goeie product prijs verhouding. Jammer alleen dat je niet meer door de week open bent.

Goede producten en snelle levering

Dag na het bestellen was het in huis. Ik ontving alleen geen bevestiging van de order, maar het was snel duidelijk dat de bestelling goed aangekomen was.

Prima shop,snelle levering en snelle reactie op mails met vragen over het product!.

Als hierboven!.Heb hier een paar jaar geleden een paar kleine kogellagertjes in een speciale maat gekocht en onlangs een paar kleine Pistenking zwaailichten (schaal 1:16) die waanzinnig realistisch functioneren!Wel prijzig,net als elders trouwens,maar ik zeg altijd : Beter duur dan niet te krijgen!Ben nog steeds zeer tevreden over zowel shop als producten!Aanbevolen!

Super snel weer.

Top bedrijf.

Zeer goede webshop

Goede webshop levert gewoon op tijd en veel op voorraad. Webshop echt een aanrader voor de r modelbouw hobbyisten

Effiecient

Snelle, effectieve, accurate afhandeling van mijn bestelling.

mijn ervaring omschrijf ik als volgt

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt dat echt fantastisch service .. ik blijf gewoon doorgaan

Snelle levering en goed verpakt. Een duidelijke beschrijving in de webshop wat wil je nog meer. RC-Point is echt een aanrader.

De 1e keer besteld bij rc point en gewoon snel geleverd. Fijne service!

Zeker neer bestellen

Snel en goed top

afspraak is afspraak

Onmiddelijke contact name omdat niet alles meteen leverbaar was. Gedeeltelijke levering meteen ontvangen, nalevering binnen de afgesproken periode eveneens vlekkeloos ontvangen.

Zeer snelle levering

Het bestelde artikelen waren sneller binnen da n verwacht. Zeer goede service, bedankt.

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb