Bonne transaction

Commande conforme et expédiée avec célérité. Merci

heel snel ontvangen een aanrader

Heel snel en een goede verpakking

Mooie winkel

Een ruim assortiment goed advies en alles wordt netjes bezorgt

uitstekend

zeer goed gewerkt netjes alles vermeld en steeds snel antwoorden op vragen zeer goed bezig

alles zo als het moet zijn

top

Snel verzonden

Na de bestelling direct verzonden andere dag al in huis

Vlotte levering, tenminste van de shop, PTT-Post deed er langer over

Zoals gewoonlijk goed

Top bedrijf

Altijd alles op voorraad, heeft heel veel kennis en levert zeer snel, top

Prima winkel

Uitgebreide inventaris, langzame levering.

Op vrijdag besteld betekent pas maandag erna verstuurd, dit in combinatie met PostNL, die er 5 dagen over deed om het pakket van het zuiden naar het noorden van Nederland te vervoeren, betekend dit wel een erg lange wachttijd mocht je iets dringend nodig hebben. Inventaris is prima, ik kan altijd vinden wat ik nodig heb en beschikbaarheid wordt ook goed aangegeven. Al met al over de jaren toch erg positief over deze winkel.

groot assortiment, snelle levering

Zie boven.

Prima zoals gewoonlijk!

binnen 1 dag in huis, heel veel beter kan het niet!

Perfecte service

Na de aankoop kwam ik er achter dat ik het verkeerde besteld hab. Meteen daarna het goede besteld en een berichtje gestuurd. De volgende dag werd meteen het geld van de foutieve bestelling geretouneerd.

Gezellige zaak, goede service

Bovenstaande zin zegt genoeg. Maar blij dat Chris terug is.

prima houden zo

ik heb voor het eerst bij deze hobby zaak iets besteld ontvangen prima verpakt en goed product

Prima geholpen zoals altijd

Prima geholpen zoals altijd

Prima site , goede ervaringen , jammer dat je niet kunt kiezen tussen PostNL em DHL

Bestelling ging prima, alleen de aflevering door PostNL doet alles teniet ... zou fijn zijn als je kunt kiezen door wie je het pakket wilt laten afleveren. DHL ervaringen prima en betrouwbaar PostNL ervaringen : onbetrouwbaar , het ene moment staat de bestelling als "wordt morgen afgeleverd "om dan de volgende dag veranderd te worden in "sorry vertraagd "en vervolgens zie je niets meer veranderen ....

Gewoon Goed

Duidelijk en snel getuigt van een zaak waar de echte kennis van modelbouw aanwezig is

heb alleen nog een vraag, een digi snelheids regelaar ook geschik voor een analoog zender en ontvanger.

Snel verzonden en netjes verpakt

Zoals inmiddels gewend, de spulletjes snel verzonden en mooi verpakt.

goede service

Hoi cris goede service bedankt groeten John

Blij met deze winkel

Super snel geleverd ben er heel blij mee kan ok weer veder met bouwen

Vlot en goed .

Enkel de verzendkosten vond ik wat hoog. Voor de rest vlotte levering en perfect de omschreven producten.

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd