levering onvolledig

De servo verloopkabels waren niet leverbaar ondanks dat ze op de website besteld konden worden. Zonder overleg werd mijn order aangepast minus de kabels. Had ik dat geweten dan had ik alles direct ergens anders besteld, want nu heb ik 2x verzendkosten. De spullen die wel geleverd zijn kwamen snel en netjes verpakt.

Ook een aanvulling van de order die nog niet verzonden was werd ook nog in behandeling genomen zonder extra kosten.

Goed bezig!

Email wordt snel beantwoord.

Snelle en goede levering

Snelle levering en goede communicatie. Zeer aan te bevelen winkel voor o.a. modelbouw electronica.

Uitstekende bediening !!

Ik woon in Belgie, vandaag besteld en 2 dagen later in huis, dit is gewoon top....zeker in corona tijden.

Klasse

2 dingen besteld volgende dag in huis. Een zeer goede service.

Snel binnen

Zoals gewoonlijk netjes op voorraad en snel geleverd.

netjes en snel

makkelijk en snel

Zeer snel geleverd waren mijn bestelde producten.

Prima, zeer snel, aanrader

Materiaal beantwoordt volledig aan vereiste, werd zeer snel geleverd en goed verpakt. Aan te raden firma

Snelle levering. En alles naar wens

goede service

alles loopt vanaf het plaatsen van de order,tot het eind perfect op rolletjes

Super snel geleverd de Graupner Stuurhevel 4mm assen 51mm Pack 2 stuks nr. 141

Ben erg tevreden tot nu toe

snelle levering en alles klopte

Ik maakte zelf een bestellingsfout en gaf dat nogal laat door, maar dit werd snel correct aangepast en de dag erna geleverd.

Mijn ervaring met rc-point is positief.

Gekeken of mijn onderdelen op voorraad waren Mijn bestelling geplaatst. Netjes bericht gehad van de verzending. Onderdelen keurig verpakt ontvangen. Alles tiptop in orde.

Doet wat het belooft!

Snelle en betrouwbare levering !

Duidelijke webshop

Perfecte service, artikelen snel geleverd.

Erg tevreden.

Snel

Snel en goede service.

snel

Snelle service. Wel schandalig dure verzendkosten en geen optie voor bancontact app. Beetje triest.

snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering.

Good

Competitive prices and reasonable shipping lead time.

Verzending door corona wel vertraging opgelopen

Zeer goed maar laat

Goede ervaringen met deze webwinkel, verwerkt alles sneller dan asap. Maar zoals in iedere procedure is er een zwakke schakel en dat is de bezorging. Bezorging was aangekondigd voor donderdag (speciaal thuisgebleven) bezorgmoment gewijzigd, toen vrijdag zelfde verhaal zaterdag "Uw pakket is wegens drukte" niet gesorteerd uiteindelijk maandag afgeleverd. Nu kan ik dat de webwinkel slechts ten dele verwijten maar ik merk wel dat andere bedrijven via andere vervoerders wel hun verplichtingen kunnen nakomen. Wellicht eens met andere vervoerders praten?

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb