Grote voorraad en snelle levering.

Top leverancier.

perfect

door een goede samenwerking met een goed resultaat, (Er was een dubbele bestelling geplaats), heel goed afgehandeld. zeer tevreden. vr gr C Pirovano

Geleverd zoals afgesproken.

Wordt snel en correct geleverd.

Webshop overzichtelijk, levering volgens afspraak

Webshop overzichtelijk en compleet, levering volgens Afspraak.

SNELLE LEVERING BINNEN 24 UUR

GOEDE ERVARING

Perfect zoals altijd

Weer snel geleverd en goede cummunicatie.

Snel besteld en snel geleverd

Goed, ik kreeg alleen geen bestel bevestiging via de mail. Als de betaling afgerond is ,gaat er online iets verkeerd.

Weer supersnel in huis

Zoals gewoonlijk snel in de brievenbus en alles ok. Gewoon goed!

Snelle levering en overtrof mijn verwachting .

Moest voor een modelbouw project 4 draadjes in een kleine ruimte kwijten door een klein gaatje naar buiten. En dat ging hiermee perfect. .

Topservice

Vlug antwoord op de gevraagdecraad. Topservice

zoals altijd TOP!

zoals altijd Top!!

Top service en razend snel geleverd, uitstekend contact per E-mail ik ga hier zeker meer bestellen.

duurt lang

dat het te lang duurt.

Juiste product is na bestelling de volgende dag al geleverd.

Op zondag een mail verstuurd met een vraag en deze werd direct beantwoord. De zelfde dag de bestelling geplaatst en twee dagen later op mat. Service geweldig.. Binnenkort er weer bestellen.

Top klasse

Door probleempje mijnerzijds is zelfs in het weekend mijn probleem netjes behandeld. Door bezorg problemen bij PostNL ruim een week moeten wachten op mijn pakket.

De verzendkosten zijn veel te hoog

De matige score heb ik gegeven omdat ik voor mijn bestelde artikel 8,00€ verzendkosten moest betalen. De afmetingen: 12cmx8cmx3,5cm. Gewicht: 60gram incl. doosje. De artikel zelf is origineel verpakt. Hij werkt uitstekend zo als beschreven. Het was niet mijn eerste bestelling bij RC-Point en tot nu toe was ik altijd tevreden. Snelle levering.

kan niet beter

kan niet beter

werkt gewoon goed.

snelle levering en zonder problemen.

Top Top Top

het is fijn om zaken te doen met Rc- Point , snelle en correcte levering , bedankt Cris voor snelle levering

Alles prima

Website is duidelijk, levering netjes, verpakking ook.

Prima snel duidelijk

Zaterdag besteld.. Dinsdag in de brievenbus. TOP! Ook het feit dat je met brievenbus post kan laten verzenden is prijs technisch interrestant.

Correcte afhandeling v/d bestelling

Op deze website heb ik bepaalde zaken gevonden , die elders niet te krijgen zijn ; ook aan goede prijzen en vlot geleverd . De verzendingskosten ( Belgie ) vond ik aan de hoge kant .

De nieuwe website ziet er goed uit. Er zat een foutje in betreffende aantallen maar werd binnen no time opgelost. De bestelling werd, zoals altijd, snel verwerkt en verstuurd.

Dorpsstraat 27

5835AE Beugen nb