goed.

Een kleine bestelling, en toch zeer snel en correct uit gevoerd.

Snelle levering Nette verzendkosten

Zeeer goede ervaring

Snelle levering goede service prima dank jullie wel

Snelle verzending, zelfs extra service

Snel verzonden, goede prijs. Fijne service. Zelfs gevraagd om mij te bellen/mailen voor een verloopstukje zodat ik het kon overmaken, maar die werd gewoon erbij geleverd (Zeker omdat het een iets hoger bedrag was). Mooi mee genomen :) Erg bedankt en zeker een aanrader! Mijn RC wagen jaagt er nu sneller vandoor dan de duivel haha.

een zeer goede winkel/webshop

heb al meer wat besteld bij rc-point modelbouw en ben zeer tevreden snelle levering en goed verpakt echt Top service en bestel hier zeker vaker!!

Top bedrijf, snelle verzending en leuke prijzen

Diverse bestellingen al gedaan bij RC Point. Bestellingen worden snel verstuurd.

professioneel en snel

professioneel en snel Wat kan ik er meer over zeggen. Dat je krijgt wat je bestelde is vanzelsprekend :)

Fast and accurate service

Was looking for a fairly specific type of screw. Found the shop online, looked very local and simple. Ordered it, got a confirmation, one or two days later notification that the package was sent. From moment of buying on the website to moment of receiving the package, 3-4 working days had passed (over the week-end). Everything arrived in perfect condition, and it was exactly what i needed. Warmly recommend the shop!

Goed verzorgd in een korte tijd geleverd bedankt.

order is op juiste wijze afgehandeld

Xcccc

Xxcxccc

Snel en doeltreffend

zeer goed

vandaag besteld met 2 dagen in huis ronduit fantastisch . kunnen zijn concollega,s een voorbeeld aan nemen

Uitstekend contact

zeer goed en snelle levering

Snelle af handeling en levering

Super zaak

Altijd goed en snel geholpen

Met vragen staan ze met raad en daad klaar.... De kennis die in huis is is enorm en de website is goed en overzichtelijk De levertijd van de brstellingen is mits op voorraad natuurlijk de volgende dag al binnen.

Als altijd uitstekend

Mijn ervaring is heel goed. Ben beginnend modelbouwer en heb wel is wat nodig maar wedt niet precies wat. Vraag dan wat is beste voor dit of dat. Krijg dan altijd netjes antwoord. Zodat ik keuze kan mKen om aan te schaffen.

Perfect behandeld cc ze

Correcte afhandeling en snel

Snelle levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit, netjes verpakt, snel geleverd. Bij elkaar: aan te bevelen!

Vlotte levering, goed verpakt product

Geweldig!

Bestellen was simpel én gelukkig super snel in huis. Heel blij! Volgende keer zal ik zeker weer hier bestellen.

snel ontvangen

nauwkeurig, snel geleverd en goed verpakt.

Prima ervaringen tot nu toe. Goed spul, goede voorraadaanduiding, snel geleverd en goed verpakt.

flauw

bestelling nooit gekregen