Gewoon goed

Bestel al jaren bij deze winkel en het is gewoon altijd goed.

Ruime keus met kwaliteit kleding

Uitgebreide webshop veel keus snelle bezorging Maar ga ook eens naar de winkel super gezellig Vriendelijke mensen en (lieve honden)

Goede prijs/kwaliteit met snelle verzending/bezorging

Bestellen was eenvoudig. Website duidelijk. Verzenden en bezorging prima.

Na besteld te hebben gebeld vanwege dat 1 product niet meer voorradig was goed alternatief aangeboden goede service

Snelle service en goede kwaliteit

Je wordt hier goed geholpen en de mensen hier hebben klantservice hoog in het vaandel staan. TOP

Aankoop reflectie hesje maat 6x xl

Ik heb een aankoop reflectie hesje maat 6x xl . Deze kreeg ik als post pakket via de brievenbus thuis gestuurd. De levering is spoedig verlopen. En ik ben er heel blij mee , dat ik bij grote kleren-webwinkel.nl de juiste maat reflectie hesje maat 6x xl kon vinden.

Uitstekende service

Prima. Ik had niet de juiste maten. Hij heeft dit nagevraagd voordat de bestelling is verstuurd.

Zoals altijd een snelle levering

Ik bestel al jaren bij de Grote Kleren Winkel en ben altijd zeer tevreden na een levering. Als er iets mis is met de bestelling wordt er contact met je gezocht om je van advies te voorzien, denk aan maatadvies of als er een artikel niet meer leverbaar is. Zeer positief over deze webwinkel.

Geweldige service

Wij plaatsten een bestelling waarbij één van de modellen blijkbaar kleiner uit valt dan de andere, uw webwinkel stuurde op eigen initiatief een maat groter mee. Deze service werd door ons enorm gewaardeerd en alle bestelde kledingstukken bleken direct geslaagd! Dank voor deze aanpassing.

Goede communicatie en nakomen afspraken

Duidelijke website. Goed aangegeven wat direct leverbaar is. goede prijs kwaliteitsverhouding.

Super service en fijne communicatie

een fijne webwinkel waar ik zeker in de toekomst nog wat zal kopen. als er iets is , zijn er korte lijnen en fijne communicatie.

Goeie service

Ik vraag jullie draaien.

Al jarenlang klant, dat zegt genoeg!

Goede prijs/kwaliteit en service

snelle levering en goede kwaliteit

Ondergoed besteld het past perfect en goede kwaliteit

De service is zeker OK.

De afbeeldingen van de kledij op de website hebben me een beetje misleid…

goede spullen en snelle correcte levering

zie boven

Conform afspraak

Fijne ervaring

Spullen besteld duidelijke omschrijving eerlijk en zonder onderliggende problemen. Gewoon duidelijk direct een fijne ervaring, goederen zijn goed van kwaliteit, en maatvoering. Een zeer prettige ervaring er wordt snel en duidelijk hulp geboden bij de keuze maken. Netjes

Voordelige keus...

Voordelige keus en ook nog snel geleverd, Super!

Enthousiaste behulpzame eigenaren

Bestelling was gedeeltelijk niet de goede maat/pasvorm. Werden n de winkel super geholpen, geen enkel probleem.

Goed geholpen bij bestelling

Een klantgerichte winkel

Maten corresponderen net maattabel. Prima kwaliteit en dat voor een mooie prijs.

Snelle service en perfect verzonden

Alles perfect in orde !

Mooie t shirts

Ruim assortiment extra lange t shirts. Voor een redelijke prijs Snelle levering

De Breide 60

7064AT Silvolde

Over Grote Kleren Webwinkel

Online webshop gespecialiseerd in grote maten herenmode van 1XL t/m 10XL. Een brede keuze, snelle levering, uitstekende service en niet goed-geld terug.