Heeel goed, makkelijk

Goed geholpen, vriendelijk en snel En ook nog een kadootje tussen de tshirts

Goede spullen

bestelde kleding is op donderdagavond nog niet binnen

pakket is nog niet geleverd

Vriendelijk en kennis van zaken

Eindelijk een echte 4xxl

Goede kwaliteit

De maten zijn zoals het is Zeer goede kwaliteit

Een snelle en goede levering

Is voor herhaling vatbaar hoor

Ruime keuze

Ruime keuze kleding en snelle levering

Supersnel geleverd

Super snel geleverd en er zat nog kleine attentie bij toppie ga zeker nog bestellen

is ok. Enkel hesje gekocht en dure leveringsextra ca 1/3 van totaalprijs

zoals ik zei, dure leveringstoeslag

GroteKleren-Webwinkel.nl is gebruiksvriendelijk, correct, betrouwbaar en snel!

GroteKleren-Webwinkel.nl doet de goede naam die de Nederlandse online-verkoop al heeft, alle eer aan. De site is gebruiksvriendelijk en met eerlijke details over de produkten opgemaakt. Ik ben reeds enkele jaren klant. Bij iedere bestelling, betaal ik altijd onmiddellijk online. Bij mijn laatste bestelling had ik T-shirts besteld van verschillende maten. Zo'n uurtje na mijn online-bestelling en -betaling kreeg ik telefoon van GroteKleren-Webwinkel.nl met de vraag of deze bestelling wel juist was. De maten van de T-shirts had hen namelijk doen twijfelen. Ik bevestigde de juistheid van mijn bestelling, en kreeg als antwoord dat indien er na levering toch nog mocht blijken dat er iets fout was, ik dan niet moest aarzelen om hen te contacteren om er dan alsnog iets aan te doen. 2 à 3 dagen na mijn online-bestelling, wordt deze in België, bij mij aan de deur afgeleverd. De levering is altijd correct, en ook altijd met zorg verpakt, in een sterke, kartonnen doos.

Gelukkig grote maten te koop

Ik zoek voor mijn man niet alleen extra groot, maar ook nog eens een lange rugmaat. En ik vind het fijn dat er de lengte maat bij sommige merken staat. Jammer dat dat niet bij elk merk het geval is.

Echt grote maten moeilijk online te vinden

Top Shop!

1. Grote keuze 2. Duidelijke en prettige website 3. Zeer duidelijke en correcte maattabellen 4. Goede kwaliteit/prijs verhouding 5. Zeer snelle en correcte levering

Vriendelijke service aan de telefoon! Snelle afhandeling van retour kledij en retour geld! Zeer tevreden, wij zijn fan!! Misschien eens overwegen om een winkel te openen wat dichter bij de Belgische grens ;)

zeer goed

klantvriendelijk en erg behulpzaam. Ook kloppen de maten die je bestelt. met vergelijking met andere bedrijven is dit echt wat je zoekt één woord top.

Uitstekende service

Probleem met gesp van een riem. Binnen 5 dagen zonder problemen een nieuwe riem toegestuurd gekregen|! Prima garantieregeling en service!

duidelijke en aantrekkelijke website met nuttige informatie als maattabellen en vlotte procedures. Levering binnen 24 uur. Fijn product voor redelijke prijs.

Snelle levering goede spullen

Snelle levering goede spullen

Goede kwaliteit

Snelle bezorging, jammer, is been Te groot. Betere maataanduiding open de site zou fijn zijn.

Correcte afhandeling

OK bij retourzendingen

Hele goede service

Goede service via de chat en bestelling snel geleverd!

Overzichtelijk assortiment, snelle levering. Top!

Breed assortiment, overzichtelijk weergegeven in de webwinkel inlusief melding nog op voorraad of niet. Snelle levering in een dag.

Alles werd correct en snel geleverd.

Alles werd correct en snel geleverd.

Belde me terug, uit zichzelf om te bespreken of de gekozen maat Wel goed was. Heel aardig van ze!!

Denken mee!

De Breide 60

7064AT Silvolde

Over Grote Kleren Webwinkel

Online webshop gespecialiseerd in grote maten herenmode van 1XL t/m 10XL. Een brede keuze, snelle levering, uitstekende service en niet goed-geld terug.