Pluspunten
* snelle levertijden * gemakkelijk betalen * ruim assortiment voor mannen met een maatje meer * hele goede support en voor vragen kun je altijd bellen
VerbeterpuntenGeen verbeter punten!
Pluspunten
Ik had 2 zwembroeken besteld, werd de volgende dag gebeld over de exacte maat, kreeg de ene , na het telefoontje is voor de andere bestelde is een andere meer passende gestuurd, Het prijsverschil ruim 3 euro werd afgeboekt als korting
VerbeterpuntenGeen, misschien meer bekendheid vergaren
Pluspunten
Netjes te woord gestaan en mij geholpen hoe verder te handelen met bestellen TOP
Pluspunten
Prima website prima levering
VerbeterpuntenNiet nodig alles prima zo
Pluspunten
fijn dat ze grote maten voor dezelfde prijs als de kleine maten aanbieden/verkopen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Pluspunten
er word snel geleverd en boven 95 euro geen bezorgkosten
Verbeterpuntenik had graag meer keuze in mouwloze vesten en dergelijke gezien
Beste Tonny, Dank u voor uw mooie beoordeling. Inmiddels hebben we onze voorraad aangevuld met een aantal mouwloze vesten. Ook hebben we een aantal spencers in onze collectie, misschien ook een optie? https://www.grotekleren-webwinkel.nl/truien-vesten/duke-spencer-met-v-hals-effen-navy-blauw/a-9557-31 Met vriendelijke groet, Angelien / Grote Kleren Webwinkel
Pluspunten
Overzichtrlijk, duidelijk en enorm snel geleverd. Producten in keurige staat afgeleverd.
VerbeterpuntenMaat adviezen afgeven. Bijv als model groter uitvalt of juist smaller
Pluspunten
Op Hemelvaartsdag besteld Zaterdag al in huis. 1 kledingstuk was te groot doordat maattabel van de fabrikant niet klopte. gebeld en kreeg dezelfde dag nog een retour bon.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vriendelijke mensen. Die met je meedenken.
VerbeterpuntenNiet
Pluspunten
top zeer goede service voor herhaling vatbaar !!!!!!
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering volgens verwachting. Grote keuze uit grote maten kleding.
Pluspunten
Prettig telefonisch contact er werd op een fijne wijze meegedacht.
We vinden het jammer dat deze klant een beoordeling heeft gegeven waaruit blijkt dat we niet aan zijn of haar verwachting hebben voldaan. We staan altijd open voor positieve kritiek en willen daar graag van leren. De klant heeft het bestelde geretourneerd met als enige opmerking te groot en verzoek tot terugstorting van het aankoopbedrag. Hier hebben we verder aan voldaan. We betreuren het daarom dat deze klant geen contact met ons heeft gezocht voor nader advies. Met vriendelijke groet, Grote Kleren Webwinkel
Pluspunten
Zeer vriendelijk en meedenkende eigenaares.
VerbeterpuntenKan ik geen vinden.
Pluspunten
jas gekocht was er met een dag hij was iets te groot .n.a.v. telefonisch kontakt gehad en werd zeer prettig te woord gestaan .ik ga hier zeker vaker bestellen...
De Breide 60
7064AT Silvolde
Online webshop gespecialiseerd in grote maten herenmode van 1XL t/m 10XL. Een brede keuze, snelle levering, uitstekende service en niet goed-geld terug.