Pluspunten
prima webshop met duidelijke maattabel en snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke website.
Pluspunten
Kleding vlak voor de vakantie besteld, en werd de volgende dag (dus op tijd voor mij) geleverd! Top!
Pluspunten
snel en goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering, voorradig
Pluspunten
duidelijke website met goede info en snelle levering
Pluspunten
Fijne kleding, snel geleverd
Pluspunten
fantastische service
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Deze webwinkel kiest duidelijk voor een tevreden klant. Ik koop sinds ongeveer 2004 mijn grote maten kleren bij hen en de zendingen zijn altijd tijdig aangekomen, zelfs in het buitenland. Men is altijd de afspraken nagekomen,nooit geen gezeur. Betrouwbaar bedrijf dus. Het is een goede zaak dat men recentelijk ook meer zakenkleding in het assortiment heeft. Ga zo door.
VerbeterpuntenVerdere uitbreiding van het assortiment met nette kleding en kostuums kan een waardevolle aanvulling zijn. Iets meer toelichting bij de artikelen mag ook (bijvoorbeeld maat bij dit artikel valt ruim uit of; de maten vallen krap uit).
Pluspunten
Reeds verschillende bestellingen geplaatst, mooi en degelijk gerief, snelle levering en nazorg perfect, heel vriendelijk !! Echt een aanrader !!
Pluspunten
geen gezeur gewoon pakket verzenden helemaal top
Pluspunten
Echt super snelle levering.
Pluspunten
snelle levering, mooie kwaliteit!
Pluspunten
keurige en snelle communicatie. heldere uitleg, en snelle levering. product (jas) was uitstekend verpakt, en ziet er heel mooi uit. dit bedrijf heeft een ruime keuze in voor mij passende maten, en ondanks de grootte, toch modieuze mode! dank daarvoor! Frank Huisman, Amsterdam
Pluspunten
Komen afspraak na.
Pluspunten
Zeer goede service. Goed meegedacht met klant.
VerbeterpuntenIn de nacht van oud op nieuw is de rits van de jas kapot gegaan. Erg jammer dat zo'n nieuwe jas nu al kapot is.
De Breide 60
7064AT Silvolde
Online webshop gespecialiseerd in grote maten herenmode van 1XL t/m 10XL. Een brede keuze, snelle levering, uitstekende service en niet goed-geld terug.