Goede producten en snelle levering

Kwaliteit producten is goed en de bezorging snel en netjes

Prima service!

Na telefonisch contact ove een nieuwe winterjas te hebben gehad ben ik uitstekend geholpen! De voorgestelde winterjas is positief ontvangen op naar de volgende bestelling!

Goede ervaring!

Bestelling snel geleverd, product (sportshirt) van goede kwaliteit!

Een broek die eindelijk past.

Ik kijk er naar uit voor mijn volgende bestellingen.

groot vertrouwen . ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen .

product goed

post NL weer niet op eigen adres geleverd, bij post NL service punt opgehaald.

prima voor elkaar en vlotte levering

vragen worden per omgaande beantwoord en je wordt vlot geholpen ook is alles makkelijk te vinden en zijn de maatvoeringen ook wat je er van mag verwachten. dat is lang niet bij elke grote matenaanbieder het geval, bij grote kleren webwinkel is dat perfect

Zo snel gereageerd van jullie outstanding, Mvg Philippe.

Fijne en makkelijke site met veel keuze.

Had ik deze site maar eerder ontdekt! Had altijd best wel veel problemen met het vinden van kleding naar mijn smaak in de juiste maat. Hier is er een ruime keuze, en altijd de juiste maat!

(web) winkel met zorg voor klanten en hun kleding

Wanneer je kleding bij Grote Kleren Webwinkel koopt krijg je niet alleen kwaliteits kleding maar denken ze ook graag met je mee en geven je graag advies! Uitstekende service en ik ze graag een 10!

Goed bestelling komt snel product bevalt goed

Bestelling komt snel product bevalt goed

geweldig

De keus uit het grote assortiment gemaakt en vervolgens besteld. Deze werd supersnel geleverd, maar helaas de verkeerde maat. Dit werd per omgaande perfect gecorrigeerd met een kleine positieve verrassing.

Alles netjes op de aangegeven datum gekregen

Altijd bereid om mee te denken en te handelen

Perfecte snelle service!

Besteld op zaterdag, op maandag binnen. Product beantwoord perfect aan de verwachtingen.

gewoon goed !!!!!!!!!

wat je bestelt is van goede kwaliteit en snelle levering

Goede webwinkel, betrouwbaar en adequaat

Artikelen met gemak kunnen bestellen. Website overzichtelijk en duidelijk Handig dat zij ook de maten aangeven zodat jezelf kan opmeten. Snelle levering, goede verpakking Nette prijzen voor kwaliteit

Correcte levering

Altijd correcte en snelle levering

Veel kledij voor de grote maten. De sportkledij (wielerkledij) mocht iets uitgebreider en meer voorradig zijn.

Tevreden met deze klerenwinkel!

Als je een maatje meer hebt, of zoals ik acht maatjes meer, dan krijg je niet snel de kleren die je passen, qua maat en stijl. Deze klerenwinkel heeft een groot assortiment mooie kleding, wel mocht het werkklerenaanbod uitgebreider. Al met al tevreden met deze klerenwinkel!

Prima service en prima kwaliteit.

Uitstekende service en altijd meedenken met de klant

Alweer een bestelling gedaan bij Grote Kleren Webwinkel. Ben zeer goed geholpen door Anegiel! Tot de volgende keer!

Toppie

Correct,aardig en verstand van zaken

Goed product

Grote maten de t-shirts zijn niet alleen in de breedte goed maar ook in de lengte wat nie vaak voorkomt

niet van toepassing

ik heb mijn artikel teruggestuurd. wacht nog op ander artikel, kan dus geen oordeel vellen.

De Breide 60

7064AT Silvolde

Over Grote Kleren Webwinkel

Online webshop gespecialiseerd in grote maten herenmode van 1XL t/m 10XL. Een brede keuze, snelle levering, uitstekende service en niet goed-geld terug.