Snelle en nette service

Ze leveren snel en netjes verpakt.

Prachtig

Gemakkelijk besteld maar ook zeer snel geleverd

direkt geleverd. Keurig verpakt.

Levering gaat prima en een goed product

Uitstekende ervaring

Prima website, groot assortiment, snelle levering.

het was er snel en correct

goede prijzen met een goede service ,

eerlijke prijzen en snelle levering

Snelle en correcte levering van de bestelling door 123Drogisterij

In tegenstelling tot een concurrent werd de bestelling door 123Drogisterij snel en correct geleverd.

fantastich

Ik kon al mijn vragen kwijt, werd netjes geholpen Dus klant gericht toppie, En dit is al zo lang ik klant ben bij 123 Drogisterij en dat geef een fijn en veilig gevoel. Ook als je word terug gebeld is er niets te veel voor de telefoniste om je te helpen dat het naar de zin is van de klant............ M.V.G. Jannie Penning-Schotte.

Heel positief

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd

Erg tevreden

Prima levering en discreet, dank u wel

Ik ben vriendelijk, correct en begripvol geholpen , ondanks het misverstand bij mij zat. Dus chapeau!

Gemakkelijk bestellen, snel geleverd. Prijs ook prima.

TOP service

in deze moeilijke tijden was de service méér dan TOP! Na 1 dag was mijn bestelling er al!!!!! TOP TOP TOP 10/10++++

super

verkeerde besteld en gelijk betaald maar kwam er achter dat het niet de goede waren andere besteld gelijk betaald en ook een mail geschreven met de artikelen dat de eerste bestelling niet goed was naam en met telefoonnummer bij vermeld dat ik s morgens zou bellen het was al bijna 23,00 uur zodoende vanmorgen ging de telefoon ze vertelde mij dat de eerste zending die fout was te weigeren dat heb ik gedaan even een telefoon naar Susanne Meeuwsen krijg gelijk mij betaalde geld terug alle lof voor haar Susanne Meeuwsen Dank je wel een vriendelijke groet Bart van Beek

Snel antwoord

Ik kreeg heel snel antwoord op mijn vraag. Had zelf een fout gemaakt bij de bestelling, maar werd direct zonder probleem opgelost.

Uitstekende, snelle service!

Uitstekende, snelle service!

snelle servis en bezorging

erg goed en snelle levering

Correcte levering en prijs.

Is de eerste maal dat ik via jullie zaken bestel en kan alleen maar positief zijn.

super service

Bestelling gedaan op 26/03/2020 en een verzorgd pakket ontvangen op 27/03/2020 geweldig ben zeer tevreden!!!

Vrijdags besteld en zaterdag in huis. Zeer fijne en snelle afhandeling!!

Alles verliep heel vlot, met een voordelige prijs.

Hoop dit zo verder te kunnen bestellen.

Uitstekende service!

Eenvoudig bestelsysteem en zeer snelle levering.

simpel besteld en snel en goed geleverd

Super service!

Ik ben zeer tevreden over de service en het telefonisch onthaal van Suzanne ! Namelijk maak ik maskers van een product van jullie voor de verzorgende aan huis, winkels en mensen die dit nodig hebben voor de zorg van hun ouders en kinderen. Bij deze ben ik uiteraard ook blij met de service die Suzanne me telefonisch heeft geboden. Dame met een hart van goud en passie voor haar werk .Samen staan we sterk ... in het helpen naar onze medemens in deze tijd! Top zorgland en suzanne je maakt mijn dag goed!

De enige online drogisterij-winkel die ondanks alles gewoon op tijd levert!

Jullie zijn echt de enigen die momenteel op tijd leveren. Hulde!

Hooiweg 11

5165NL Waspik