Helemaal perfect

Geen minpunten

Goed product. Snelle levering, discrete verpakking.

Goede pasvorm. draagt plezierig.

Super snelle levering!

Duidelijke website, dus makkelijk de juiste producten gekozen. En zelfs in deze tijden wanneer heel veel pakketjes vertraagd zijn was deze de volgende dag geleverd!

Levering wed nu goed afgelevert

de bestelling kwam nu correct. Alles in orde.

Super snelle service!!

In de avond een bestelling gedaan, de volgende dag was het al in huis. Overzichtelijke website en betaalbare produkten.

Overzichtelijke webshop. Goed op de hoogte gehouden wanneer pakje je kwam

Snelle levering en goedkoop

14 uur na mijn bestelling werd het product volgens afspraak geleverd.

Snelle en correcte levering

Vlotte levering en duidelijke site.

Stipte levering goed produkt

verpakkingsdoos was slap, stuk en open, maar inhoud compleet.

Duidelijke website, goeie dienst verlening.

Levering conform afspraak

Volgens de website was er onvoldoende voorraad van een produkt. Tot mijn verbazing kreeg ik toch alles in één keer de volgende dag.

Al jaren Goede producten en snelle levering .

Al jaren Goede producten en snelle levering . Ook altijd goede info aan telefoon

Perfecte site

Nadat alles was uitverkocht op andere sites vanwege corona hamsteren ben ik uiteindelijk bij 123drogisterij.nl terecht gekomen. De bestelling ging foutloos en eveneens de bezorging ging foutloos en dat in deze rare tijd waar we nu in zitten. En het bestelde product was zelfs goedkgoedkoper hier dan bij me oude site. Ik beveel 123drogisterij.nl zeer zeker aan

Netjes optijd binnen

Bestelling gedaan, netjes verpakt en toch snel binnen. Dank u wel !

levering

zeer snelle levering en voldoende voorraad

Betrouwbaar

Goede en snelle levering. Perfecte afhandeling bij een verkeerd besteld artikel. Deze drogisterij komen hun beloftes na en ze zijn niet duur met hun artikelen. Een echte aanrader dus.

Stipte en correcte levering

Goeie kwaliteit, veel goedkoper dan het gelijkaardige product van een ander merk.

Betrouwbaar

Netjes verpakt, snelle levering .

Alles vlot en goed verlopen

We bestelden materiaal en dachten nog dat komt nooit op tijd, maar op zaterdag werd het geleverd TOP !!!!!

Heel STIPT EN CORRECTE LEVERING

Ik zal vaker een bestelling plaatsen;

Super snel geleverd.

super service

Had een bestelling gedaan maar deze bleek verdwenen bij een tussenleverancier, hier een melding van gemaakt en dezelfde dag is er nogmaals een bestelling verzonden. super service

Professioneel en zeer klantvriendelijk

Alle contacten via de telefoon zijn zakelijk en worden prima afgewerkt. Bestellingen worden snel goed en snel verwerkt. Ook voor de bezorging - heel goed en op tijd. Kan alleen maar zeggen - chapeau . Tot het volgende contact- bedankt voor de verleende service.

Prima spul, snelle levering

Prima materiaal, nu een nieuwe bestelling plaatsen.

Hooiweg 11

5165NL Waspik