Vlotte levering

Begin van de avond besteld en de volgende dag reeds in huis. Precies zoals beloofd op de website. Alles goed verpakt, slechts 1 minpuntje: volgens mij had het in 1 doos gekund, nu waren het er 2 waarvan in 1 doos slechts 1 produkt zat. Maar ach, zo erg was dat ook weer niet.

Pakket ontvangen zoals voorzien. Top!

Bestelling gedaan vlotte levering. Gewoon goed. Top!!

gewoon goed te doen

niet lastig

Ik heb de bestelde producten vlot geleverd gekregen. Ik ben heel tevreden.

Goed, zoals je ook zou verwachten

Goed, zoals je ook zou verwachten van een goede webshop.

Snelle en goede levering. De producten zijn zoals omschreven op de website. Ik heb al verschillende keren besteld en het verloopt altijd erg goed!

Snelle levering en heel goede service

Voor mijn vader inlegstroken besteld. Het einde kwam sneller dan verwacht en ik kon de nog niet gebruikte nog ingepakte stroken heel makkelijk terugsturen. Wat een service en vriendelijkheid. Echt top!

Snel, veel voorradig en goede deal!

Snelle, juiste levering

Artikelen werden snel geleverd alleen de doos was onderweg open gegaan omdat de plakband had losgelaten.

123 drogist goed Maar

Bestellen liep goed maar de levering duurde echt erg lang begrijp dat feestdagen tussen zaten ondanks dat. DHL bezorgers kwamen niet op tijd dagen gewacht terwijl ik hele dagen op hun heb gewacht. Zou andere leverancier zoeken

Snel en discreet

vlug bezorgd

Discreet, snel en goed

Discreet, snel en goed.

Supersnel bezorgd!

In de avond bestelling gedaan en de volgende ochtend om 10 uur werd het al bezorgd. En dat een paar dagen voor kerst. Supersnel en supergoed.

Keurige service

Goed en snel geleverd met after pay

Snel enbgoed

Prima verzonder, volgende dag al in huis. Aanbevolen.

Ik ben zeer tevreden

Zij verkochten wat ik echt nodig had en ik had het de volgende dag ook al in huis, geweldig fijn

Prima produkt snelle levering

betrouwbare snelle levering.

Zijn snel

Snelle service, mooi produkt

Niets op aan te merken

Makkelijk en snel geleverd. Geen gezeur. Super.

Hooiweg 11

5165NL Waspik