Wisselvallig

In den beginne was het wel cool, maar kreeg al gauw het heen en weer enzo.. de laatste tijd steeds minder die truffeltrips, misschien maar es laten voor een tijdje!

jua

het zakje was niet meer vacuum bij aankomst. kan dit kwaad? met het warme weer weet ik niet zo goed wat het met de kwaliteit doet van de inhoud.

Netjes en snel geleverd. Spijtig dat er een verkeerde testset geleverd is. De rest is prima

Super. Kwaliteit

Al wat ik bestel is goede kwaliteit. En snel geleverd

prima in orde

prima in orde

Niet duidelijk

Ik heb nu spore gekocht terwijl ik liqued culture nodig was helaas maar wel top bezorging !

Snelle levering. Mooi ingepakt. Updates van de levering tussendoor. Super!

Het product schuift heel stroef open, heel mn vloer onder de coke gemorst omdat het doosje hapert

Het schuift slecht open waardoor je in 1 stroeve schuifbeweging de hele living, alles onder coke besprinkelt.. fijn hoor :/ kutding!! En het buisje veel te smal voor in mn neus te snuiven :/

het oplossen van problemen

had problemen met de bestelling, had gemengde stickers die het verkeerde product veroorzaakten en kreeg

Het product heb ik nog niet uitgetest. Maar de levering was al super

Goede service, goede kwaliteit.

Uitgebreid en kwalitatief aanbod, heel snelle levering. Duidelijke communicatie.

Snel geleverd alleen niet alles wat ik bestelde

Direct na levering een mail gestuurd dat inhoud niet overeenkwam met bestelling, dit werd direct opgelost door het bestelde op te sturen, het niet correcte item mag ik behouden.

Hele goede ervaring. Vriendelijke klantenservice wanneer je een vraag hebt.

Hele goede ervaring. Vriendelijke klantenservice wanneer je een vraag hebt.

Ik ben tevreden!

Het was wat zoeken naar alle producten in de verpakking, maar uiteindelijk alles goed gevonden en tevreden!

efficient, betrouwbaar

ik ben een al wat oudere man en had een fout gemaakt in mijn bestelling. Heb een bericht gekregen met de vraag of er een probleem was waardoor ik de fout vlug heb kunnen verbeteren en zo mijn bestelling op kort termijn heb kuunnen ontvangen.

Fast delivery. Good packing. Just need to try the product now :)

Snel geleverd, eenvoudig maar efficiënt bestel methode

Vlotte bestel methode, snel geleverd

Cbd Olie

Super goede service, daarnaast de cbd olie besteld en werkt erg goed. Ik zal vaker bestellen omdat ik weet dat het hier goed zit.

Kind of disappointing and a waste of money

Ordered 3kg kratom. Received only 1kg. Trying to solve the issue with the support team. Hopefully I will get some kind of fair solution...

Top levering

So far so good

Goeie site

Bestelling was netjes optijd en keurig ingepakt

n.v.t

n.v.t

Salvia divinorum Spray it! - Extreme Spray = 0 effect

Salvia divinorum Spray it! - Extreme Spray gekocht maar wat een bagger product er staat op 1 spray max 3 sprays. Maar zelfs met 7 sprays geen effect.

Uitstekende partij, snelle en goede klantenservice

Ik raad dutch-smart ten zeerste aan. Ik had een order geplaatst voor 4 dezelfde items, waarvan er maar 2 op voorraad waren. Ik kreeg keurig en snel een mail dat de andere twee niet spoedig voorradig zouden zijn. Ik heb ze teruggemaild dat dat geen probleem was, of ze de twee items op wilden sturen en die andere als die er waren of het geld daarvoor konden retourneren. Daarop weer een keurig en snel antwoord dat ze niet verwachten dat dat binnen acceptabele termijn zou zijn dus direct dat deel van het geld teruggekregen en de andere items ook snel ontvangen. Fijne club, bedankt!

Geholpen

Anna is super!