Eerlijk en optijd ik ga nog veel bestellen bij jullie.

Dat het bestellen van producten heel soepel ging en heel snel.

super site

ik vind de site heel makkelijk en zeker betrouwbaar. het is ook leuk dat ze naar België verzenden.

Is goed

Die is de eerste keer dat ik wat besteld en ik moet het nog binnen gekregen. Dus kar er nog niet veel over zeggen.

Trouwe klant, toch teleurgesteld

Ik verzamel bijzondere cactee, wereldwijd. bij de laatste zending was een Cristaat vol met ongedierte (Wolluis, Dopluis). Koste mij 2 uur poetsen met een tandenborstel en moest gif inzetten. Jammer. Aanbevelen voor je collectie nee.. voor andere doeleinden moet de consument zelf maar afwegen

Snelle levering, alleen jammer dat er op de website staat dat verzending gratis boven 50 euro, maar ik moest toch verzendkosten betalen.

Geweldige service, snelle levering. Kreeg er een gratis aansteker bij en de producten doen wat het beloofd! Ga zeker vaker bij jullie bestellen en mijn vrienden ook! Wel had ik iets meer inhoud verwacht in de Alice in wonderland mix. Dit was best weinig voor de prijs die ik had betaald.

Heeel goed

Mooi

leuke winkel

producten zijn goed. en snelle en goede afhandeling van vragen.

Een teleurgestelde ervaring.

Ik had verwacht dat ik een coole trip ging hebben, met eventuele visuals. Maar heb eigenlijk niet echt een gevoel van een trip gehad. Heb het nochtans op een nuchtere maag gedaan. Had al ervaring met truffels maar had meer verwacht van deze.

Alleen jammer dat de beloofd gratis aansteker niet is meegeleverd.

Snel en goed

Een erg prettige webwinkel om iets te bestellen. De levering gaat altijd hardstikke snel, en de waren zijn zoals staat aangegeven op de website.

LekkahVlottjes

Goeie feedback indien issue, maar issue's komen raar of zelden voor.

Top smart-shop!!!!

Heb bij veel smart-shops besteld. Maar nog nooit zo een goed service gekregen dan bij dutch-smart! Zeer snelle afhandeling van bestellingen. Zeer grote voorraad van producten. Discrete verpakking. En de spaarpunten die je krijgt van bestellingen zijn ook altijd mooi, zo is mijn verzending bijna elke keer gratis. En de leuke extra die je bij elke bestelling krijgt is ook mooi mee genomen! Raad iedereen aan om bij hen te bestellen, je zal het je niet beklagen!

snelle levering en goede prijzen

snelle levering en zeer goede prijzen goede uitleg bij de producten

(te) snelle levering

Alles ging netjes en snel. Helaas wel een dag eerder verstuurd dan ik in de bestelling had aangegeven waardoor de bezorger voor een dichte deur stond. Kan gebeuren natuurlijk.

Perfecte dienst,

Tot heden altijd correct geholpen, ook de communicatie is oké. Ik kom graag terug.

Fast shipping

Amazing quality, secure packaging and content as good as expected

Zonder gratis aansteker

Goede service, pakje stipt op tijd maar ik heb die gratis aansteker niet ontvangen

Perfecto 👌

Erg goede producten, goed en discreet verpakt met zelfs een extra cadeautje. Maar vooral de uitstekende service, ik heb al meerdere vragen gesteld en ik krijg elke keer enorm snel een uitgebreid antwoord terug! Ik heb mijn nieuwe nr 1 smartshop gevonden. Thanks Anna!

Was goed nu is daar een probleem. Zegt dat ik niks betaald.. Nu ik betaal via de bank dus kan niet.. Pas op mensen

Alles goed geleverd en lijkt goed te groeien

Eerste begin kruiden tuin lijkt te gaan lukken en goeie info op de site

Niks ontvangen

Iets besteld wat niet binnen is

Goed geleverd, grinder erbij, deze winkel weet hoe het moet!

Pakket in goede staat ontvangen, aluminium grinder erbij geleverd dat uitstekend werkt, heel helder en vooral in deze corona tijden is het product heel handig ;)

Niks ontvangen

Nog geen pakket ontvangen. Woensdag 25 maart besteld, zou donderdag aankomen. Donderdag werd vrijdag. Vervolgens niks meer gehoord. Contact genomen met post nl, maar die zegt dat ik de app in de gaten moet houden, maar daar is niks bekend over de levering wanneer die geleverd word. Hoogstwaarschijnlijk door de huidige corona situatie.

Snelle en juiste levering met gratis metalen grinder en bricket!!

Na 2 dagen werd het al geleverd, ook buiten Nederland!! Geweldige ervaring gehad met de truffels en ben zeer blij met mijn gratis 4-delige metalen grinder en een bricket!

Rooseindsestraat 31

5705BP Helmond