Vriendelijke mensen snel bezorgd
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. En fijn dat u tevreden bent over ons en onze producten. Uw mening wordt zeer gewaardeerd. Groetjes Monique
Reeds meerdere bestellingen geplaatst en steeds vlotte service gekregen.Bij problemen wordt er een gepaste oplossing gezocht !!!
Netjes verpakt, en snelle verzending. Snelle reactie na een vraag van mijn kant. Service uitstekend en helder
Makkelijk bestellen via de website, bestelling snel en goed geleverd met een oersoonlijke touch.
Snelle reactie en levering.
alles perfect afgeleverd en fijn contact
Eerste keer hier besteld voor het poppenhuis dat ik maak voor mijn kleindochter. Woonkamerinrichting overtreft mijn verwachtingen evenals de spiegel , de fotolijst en het baksteen muurbehang. Sneller geleverd dan verwacht. Monique is een blijvertje!
dat ze snel versturen
Prima service Snel en kundig Zeer vriendelijk personeel Echt top!
Goede snelle levering Artikelen zien er goed uit
ruime keus en overzichtelijk
Leuke dingetjes gekocht voor het poppenhuis. Snelle verzending .
De site is overzichtelijk en goed om artikelen te bestellen. De producten zijn snel in huis.
Alles goed ontvangen en ziet er goed uit
Goed product en snel geleverd. Website was makkelijk in gebruik.
Ik wilde een oud knuffeldiertje repareren en was op zoek naar het passend paar oogjes. Die heb ik bij de Hobbyboutique Monique gevonden. De bestelling kwam snel binnen, was voorzichtig ingepakt en een klein snoepje heeft de kennismaking met deze hobbyboutique leuk gemaakt!
Juiste producten, goed verpakt en tijdig geleverd. Uitstekende service.
Groot assortiment. Netjes verpakt in stevige doos. Pakket goed volgbaar via track and trace. Deze winkel/webwinkel zeer aan te raden.
Bestellen was makkelijk, maar verzending duurde heel lang. Twee keer achteraan gemaild en toen kwam het binnen.
Beste, U had producten besteld met een levertijd van 3 weken. Uw bestelling was van 18 sept en is op 2 okt verzonden, Dus zeker nog binnen de termijn van 3 weken. Groetjes Monique
Snel en goed geleverd prijs kwaliteit en service prima
Mooie en duidelijke website. Redelijke prijzen, snel verzonden en door mij ontvangen.
Fijne site om op te kiezen. De kleuraanduiding van de wol klopt ook met de werkelijkheid. Alles wordt keurig verpakt en nog dezelfde dag verstuurd.
Snelle levering, product zoals omschreven
Assortiment is prima. Op tijd en netjes geleverd.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede