Net en snel verzonden
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. En fijn dat u tevreden bent over ons en onze producten. Uw mening wordt zeer gewaardeerd. Groetjes Monique
Bestellingen altijd naar volle tevredenheid.
Zie bovenstaande
Altijd vriendelijke bediening en goede service
Het bestelde was er lekker vlot en kon ik snel aan de slag, want ja dat willen we natuurlijk allemaal als het onze hobby betreft. Dus dat was heel fijn.
Goede ervaring mee. Zal zeker terugkomen.
Snelle levering, goed produkt fijne afhandeling
Het zoeken ging eigenlijk goed
Mooie artikelen,zou weleens willen gaan kijken in enschede
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. En fijn dat u tevreden bent over ons en onze producten. Uw mening wordt zeer gewaardeerd. EN KOM GERUST EN KEERTJE LANGS KOFFIE STAAT KLAAR. Groetjes Monique
Doordat de artikelen tot nu toe altijd van echt goede kwaliteit blijken, bestel ik graag bij u.
zoals ik al heb geschreven ,de bestelling was er snel en het artikel is prima
Altijd netjes verpakt en snelle verzending!
De site klopt, alles wat je bestelt, wordt snel geleverd en als iets niet in voorraad is wordt je op de hoogte gehouden van wanneer het wel weer leverbaar is.
Al diverse keren iets besteld en altijd naar tevredenheid.
Altijd zelfs met de telefoon te bereiken en dit gebeurd nog maar zelden.
Snel geleverd goede kwaliteit poppenhuis
Bestelling keurig en correct geleverd
Ik had 2 artikelen (serviesjes) besteld voor uiteraard 1x bezorgkosten. Door vakantie duurde het wat langer voor het verstuurd kon worden, dat is begrijplijk. Toen bleek dat één van de artikelen kon niet worden geleverd, hoewel op de website stond dat het voorradig was. (daar had ik extra op gelet) Maar toen ik wilde overleggen over een vervangend artikel, (een ander serviesje wat wel op voorraad was) was dat niet mogelijk. Het geld van het ontbrekende artikel werd wel meteen teruggestort, maar ik had liever een andere optie gekozen. Want nu moet ik dus opnieuw bezorgkosten betalen. Dat vind ik niet kloppen. Volgende aankoop dus bij een andere leverancier.
Beste, U heeft zelf gekozen voor producten met een levertijd . Die dus niet op voorraad waren bij ons. Dit stond ook vermeld bij uw bestelling. Echter 1 serviesje is uit de collectie gehaald bij onze leverancier. Hierdoor geen andere optie en hebben wij het aan u terug betaald. Groetjes Monique
Nvt
Tevreden en verzorgd
Alles wat ik nodig heb hier te vinden
Mijn bestelde producten werden snel en goed verpakt geleverd.
Gave spullen voor je poppenhuis, mooie kwaliteit en veel keus.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede