Veel keuze. snelle afhandeling.
Beste klant, Bedankt voor uw beoordeling. En fijn dat u tevreden bent over ons en onze producten. Uw mening wordt zeer gewaardeerd. Groetjes Monique
Bestelling prima verzorgd.
Jammer dat er steeds gewacht wordt met leveren tot alles bij elkaar is. Soms wel drie weken wachten op levering. Uiteindelijk dan ook steeds annuleringen van bestelde stukken zodat we ook nog eens niet compleet zijn. Erg jammer. Gezien mooi assortiment wel aanbevolen maar zet meer duidelijk op de site dat dingen niet leverbaar zijn.
Beste, wij zij ook afhankelijk met bepaalde producten die uit Engeland komen. ook daar is niet altijd alles op voorraad. wij verzenden ivm met de hoge kosten idd alles in 1 keer. ook zijn wij afhankelijk van de douane/ brexit enz. zodra dit alles goed loopt kunnen wij ook op tijd verzenden. als men bij meerdere orders ook verzendkosten betaald sturen wij ook gewoon in delen aan u op. groetjes Monique
Goed verpakt met de juiste service.
Prachtige vloer voor de keuken in mijn poppenhuis
Je werd netjes op de hoogte gehouden dat de bestelling later kwam
Super snelle levering aanrader
Het was even wachten op de bestelling door de levertijd. Ook was 1 poppenhuis behang verkeerd. Maar na een email kreeg ik snel de goede opgestuurd. Het bestelde was van goede kwaliteit.
Je wordt prima op de hoogte gehouden als iets niet op voorraad is. Vervolgens wordt het snel en goed verpakt geleverd.
Uitgebreide keuze, prima service! Website is alleen niet altijd even snel.
Snelle levering en goed ingepakt. Breed aanbod van producten
Beste, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wij doen ons uiterste best alles goed te laten verlopen. Mocht u toch ergens tegenaan lopen laat het ons dan weten. Hiermee kunnen wij weer werken aan nog meer comfort omtrent onze webshop. Groetjes Monique
Voor het eerst besteld bij dit bedrijf. Ziet er heel mooi uit. Kwalitatief ook heel goed
Plezierig snel en verzorgd
Ik ben erg goed geholpen en het was een fijne ervaring.
goede service , en alles netjes afgeleverd
Ik was blij verrast door Moniques Hobbyboetiek. Onder andere mooi afgewerkte (miniatuur) raampartijen voor een heel redelijke prijs. De levering was snel en het was zo liefdevol ingepakt. Echt een cadeautje.
Bij Hobbyboutique Monique koop je altijd de beste spullen voor te knutselen. Goede verzorging van de levering en steeds op tijd komt de levering binnen. Is een geweldige aanrader om bij haar te kopen. Met vriendelijke groet, Renate
Dit was de eerste keer dat ik hier bestelde en ben zeer tevreden.
Leuke site met dingen om je poppenhuis af te maken. Het komt goed verpakt thuis en wordt snel verzonden.
Klant wordt correct behandelt, zowel via de mail als telefonisch.
Heel mooie produckten en zorgzaam verpakt ,een plezier om naar te kijken wordt een prachtig poppenhuis Groeten Caroline uit Belgie
Mijn contact met de hobbyboutique was prettig. Ik zou de winkel aan anderen willen aanraden. Ook vind ik de sortering heel gevarieerd.
Originele beoordeling
Ik heb kapotte vloerbedekking ontvangen en een email gestuurd naar de klantenservice en ik krijg geen antwoord. De rest van de bestelling was ok.
zoals steeds bij Hobbyboutique Monique , kwaliteitsproducten ontvangen , zorgvuldig verpakt aan huis bezorgd binnen de voorziene termijn van levering ! Steeds vriendelijke en vlotte service!!!
Ik zocht berenogen voor een knuffelhondje dat ik zelf wilde maken. Ik kwam snel op Hobbyboutique Monique uit. Het bestellen op de site ging makkelijk. De oogjes kwamen snel en voldeden aan m'n verwachtingen zoals ik ze gezien had op de website. Ik zou een volgende keer weer bij Hobbyboutique Monique bestellen.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede