Mooie site

Zeer tevreden over mijn bestellingen altyd netjes op tyd en als er een artikel niet is netjes bericht en geld terug Gr Diana

Snel engoed

Alles prima verzorgd

Super snel mijn bestelling gekregen.

Fijne webshop

Fijne web shop aan telefoon ook vriendelijk en bij bestelling altijd een snoepje

Mooie spullen en nette service

Mooie spullen voor het pimpen voor een poppenhuis. Veel keus. Nette service met meerdere bestellingen die toch bij elkaar geplaatst zijn.

De miniaturen worden steeds keurig geleverd en er is ruime keus.

Het blijft jammer dat de bestellingen vanuit Engeland niet geleverd kunnen worden, maar we blijven het proberen. Mijn moeder heeft een chaletpoppenhuis, waar bloembakken aan moeten. Verder zijn we heel tevreden.

Goed geleverd

Goed geleverd

Het gaat elke keer prima. Daarnaast goede service en je mag altijd bellen als je advies wilt. Aardige fijne mensen.

Correct en snel

Tot nu toe zeer tevreden over levering en verzending. Het enige bezwaar van deze site is dat hij er langzaam is. Verder heel duidelijk.

Correcte en vlotte levering!

Correcte en vlotte levering!

Grote keuze, snelle bezorging.

Soms vind ik het wat lastig om vanaf een plaatje te bestellen. Als de winkel dichterbij zou zitten zou ik zéker vaak langs komen.

Altijd klantvriendelijk

Ik ben al jaren klant en heb nog nooit problemen gehad!

prima winkel, uitstekende service

ik had met spoed een bankje nodig en nadat ik belde is het et spoed verzonden en op tijd aangekomen, duidelijke foto's en een redelijke prijs

snelle en goede service

Alles was snel binnen en goed verpakt!

Groot assortiment voor de kleine wereld

Ik heb n paar keer n bestelling gedaan. Er is een groot assortiment voor leuke prijzen Een zaak om nog eens terug te gaan

Bestelling met kleine hindernis

Grote bestelling gedaan direct leverbaar en met langere levertijd+- 3 weken. Er word gewacht tot de langere levertijd binnen zijn en dan pas verstuurd. Na 3 weken blijkt dat er diverse bestellingen niet geleverd kunnen worden en dan gaat het pakket de deur uit. Dit i.v.m. verzendkosten. Dat is wel jammer zo moet je 3 weken wachten op iets wat niet komt. Had er een deellevering van gemaakt . Andere bedrijven doen dit ook zonder extra verzendkosten.

Goed en snel geleverd

Netjes hoor.

Netjes te woord gestaan. Komt afspraken na. Kortom zeer goed

Fijne webshop!

Supermooie dekenkist en andere leke spulletjes voor mijn poppenhuis. Goed (beschermd) verpakt en verzonden. Er was duidelijk van tevoren aangegeven wanneer ik de verzending kon verwachten. Hier kom ik zeker terug!

Redelijk

Het duurt lang vootdat je de bestelling in huis heb

Prima!!!!

Mooie spulletjes, wordt altijd netjes verstuurd.

Mooi materiaal snel geleverd

Zelf goed kijken of je de juiste keuze maakt inde bestelling , zij leveren en dat is mooi verpakt en snel geleverd

Perfect!

Goede communicatie: mijnoorspronkelijke bestelling was alleen leverbaar in een andere uitvoering. Bezorging: op tijd. Verpakking + product: in perfecte staat.

TOP!!

Leuke producten. Snelle levering.

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede