Snelle levering en goede kwaliteit

Zo fijn om bij Monique te bestellen. Er is genoeg keus en altijd een snelle levering. Ook is er indien nodig persoonlijk contact. Dat vind ik erg fijn.

Betrouwbaar en persoonlijk

Snelle levering, keurig verpakt met een persoonlijk tintje!

Zeer tevreden over de geleverde materialen

Snelle levering en zeer klantvriendelijk

x

Heel vriendelijk en super snelle levering! Dank!!

Top service!

Prima spulletjes voor goede prijs

Doet wat beloofd word.

Altijd correct geleverd en goed verpakt

Snelle levering als artikelen op voorraad zijn. Als artikelen besteld moeten worden staat dit ook duidelijk op de website aangeven. Meestal is de levering van artikelen die niet op voorraad zijn sneller dan vermeld. Het leuke is dat hierdoor heel veel artikelen van Dolls House Emporium geleverd kunnen worden en dat is fijn als je net dat speciale item zoekt voor je poppenhuis of roombox.

vriendelijk en correct

gemakkelijk te bestellen en snel geleverd bij sommige leveranciers kan het toch simpel

Zuper klantendienst!!!!!

Bij Hobbyboutique Monique koop je altijd heel goede producten. De leveringen werden snel afgewerkt en verzonden. Ik kan deze winkel voor 100 %aanbevelen.

Keurig verzorgd

Keurig verzorgd en leuk verpakt!

Goedkomt in goede order aan

Meerdere dingen besteld.

Altijd klantvriendelijk en goede service!

Ruime voorraad, goede kwaliteit en tijdige en zorgvuldige levering.

Servicegeric ht.

Snelle en goede service

Goede snelle service en website

Ik had 4 mini spulletjes nodig en zij hadden alles op voorraad en snel leverbaar. De spulletjes waren, zoals op de foto's die op de site staan. Ook werd het goed verpakt geleverd. De site is erg overzichtelijk met goede foto's en omschrijving waardoor het bestellen heel makkelijk is.

Mooie spullen en snel geleverd. Alles keurig en perfecte service bij een klein defect of beschadigingen.

Betrouwbaar, snelle levering kortom Top

Zie bovenstaande tekst!

vlotte correcte afhandeling van mijn bestelling!

voor herhaling vatbaar!

Heel tevreden

Na bestellen snel ontvangen en keurig verpakt

Goede website en prima service!

Hele duidelijke en goede website. Grote collectie artikelen en een goede en snelle service. Heel fijn. Blij met deze leuke winkel!

het ging allemaal perfect

Dat het super snel geleverd werd.

Bestellen simpel aflevering ingewikkeld

Het verzenden loopt niet mooi. Hoewel de wens was af te leveren op bestelpunt werd het toch op mijn factuuradres afgeleverd

Heel bedrieglijke onderneming

Totaal onprofessioneel,onbeschoft en grof qua communicatie. Heel veel foute en beschadigde spullen sturen ze af. Geen excuses hiervoor. Artikelen die je besteld en betaald houden ze achter waarvoor je geen geld terug krijgt. Als er beschadigde dingen zijn die je moet terugsturen staat op website krijg je de retour terugbetaald,klopt totaal niet,moet je volledig zelf betalen. Lang wachten eer je je geld terugziet. Telefonisch weet alleen monique maar antwoorden op je vragen andere collega totaal incompetent. Indien deze ziek is wordt je afgescheept en totaal niet verder geholpen. Maar jij moet wel binnen 14 d alles retourneren. Zij hanteren deze termijn totaal niet als zij naar klant toe iets moeten rechtzetten. Neen bestel hier best nooit iets.

Ik geef een 7.5 omdat van het behang maar een vel voorradig is en ik er minimaal 4 nodig heb per kamer voor de rest alles perfect

Snel en duidelijk

Prima spullen voor een redelijke prijs. Fijn zaakje.

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede