Keurig,snel,vriendelijk

Vriendelijke service,perfecte levering,mooie goede spullen

Mooie poppenhuis artikelen

Mooie poppenhuis artikelen! Correct en vriendelijke telefonisch behandeld!

Netjes verzorgt

Zelfs de after sals was super

Prima levering van gestelde artikelen

Ik heb een besteld artikel netjes en snel ontvangen

Snel verzonden en netjes verpakt, perfect!

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop en ervaring, niets op aan te melden.

Lekker snelle levering

Alles lekker snel geleverd en erg goed ingepakt.

Mooie spullen, goede communicatie en service.

Super leuke spullen gekocht voor een kerst kraam, ben zeer tevreden over de geleverde producten.

Super behulpzaam

Ik kwam er toen mijn bestelling al geplaatst was, achter dat ik wat vergeten was. Na een mailtje en een telefoontje van Monique aan mij, kwam mijn bestelling de volgende compleet binnen. Wat een snelle service!

Veel miniaturen

Ik maak poppenhuizen en hier in België is er geen groot aanbod. Dus eens over de grens gekeken en Monique heeft een zeer uitgebreid aanbod tegen een goede prijs en de service is uitstekend.

Geweldige kwaliteit

Snelle levering, geweldig verpakt en een lief bedankje!

zeer goed

ik heb mijn bestelling goed thuis aangekregen vanuit het verre Enschede in Nederland . Ja alles is correct verlopen !

Uitmuntend

Ik koop graag bij Hobby boutique Monique omdat zij een ruime sortering aan artikelen heeft, het is de eerste site waar ik kijk en slaag. Ze houdt je altijd op de hoogte over je bestelling. Mijn favoriete winkel.

Groot assortiment

Het assortiment is enorm. Moet wel wennen aan het versturen van bestellingen.

Goede spullen, maar...

Ik heb in het verleden regelmatig spullen besteld voor mijn poppenhuis, dit ging vlot en naar volle tevredenheid. Nu heb ik onlangs ook 2x iets besteld, maar krijg helaas geen bevestiging van mijn bestelling en er is ook geen communicatie omtrent de datum van levering. Dus Ging ik beide keren twijfelen of ik het wel echt besteld en betaald heb. Jammer want het is verder een prima shop met mooie spullen.

Snelle en goede.

Snelle levering, prima product. Komt vriendelijk over!

duidelijke webshop

Als vanouds. Snelle en correcte levering

De spulletjes worden zorgvuldig verpakt en het toegevoegde snoepje in een mooi papiertje ontlokt mij altijd weer een glimlach.

goed verpakt verzonden

Op de vragen die ik heb gesteld bij mijn order heb ik nooit een reactie ontvangen, jammer. Verder was alles prima in orde

Heel tevreden

Snel en netjes

Duidelijk en netjes te woord gestaan, Vraag werd naar tevredenheid beantwoord.

Goed!

Prima! Voor herhaling vatbaar!

Een geweldige winkel en leveringen altijd veilig en ongeschonen mogen ontvangen.

Super vlug is mijn bestelling verzorgd en keurig netjes verzonden

Mooi en goede kwaliteit

Ik heb twee bestellingen gedaan. Beide keren waren de poppenhuis spulletjes die ik had besteld hartstikke leuk. Ook de kwaliteit is heel goed. Alles keurig verpakt. Het was een feestje om uit te pakken. Ik ben heel blij met alles.

Uitstekend...

Burg M van Veenlaan 116