Mooie lampjes

Alleen jammer dat het aan- en uitschakelaartje zo teer is dat het na een paar keer gebruik loslaat

In afwachting

Beste mensen,ik heb mijn product nog niet ontvangen.Volgens DHL kunt u dit voor mij oplossen,Mvg Benne Veldman

Prima klantenservice

Prima klantenservice! Bedankt!

prima klantenservice!

Door een fout van mij dacht ik dat er iets was misgelopen met de bestelling. Er was niks aan de hand, maar toch prima en vlot geholpen door de klantenservice! Bedankt!

goede klantenservice

Vlot contact met de klantenservice. Ik dacht dat er iets mis was gegaan, maar alles bleek correct en naar tevredenheid verlopen te zijn. Mijn fout, maar toch een goed contact daarover! Bedankt!

goede klantenservice

prima service, mooi materiaal