prima shop

nvt

Zoals het hoort!

Zoals het hoort!

Zeer teleurstellend een echte afknapper

Veel te lang moeren wachten op de bestelling bijna 6 weken. En dan nog is de bestelling niet compleet Onvriendelijk, brutaal en onpersoonlijk personeel. Een echte afknapper en beslist geen aanrader. Kan beter ander erk zoeken of een cursus omgaan met mensen volgen.

Snel en vriendelijk

Ik heb mijn poppenhuis er gekocht, wat heel netjes werd bezorgt keurig netjes verpakt. Daarna nog 2 keer besteld en een keer spulletjes terug gestuurd, keurig geregeld ook met de terugbetaling, zeker een aanrader.

Zal zeker vaker bestellen

Snelle service. Informatief. Makkelijk. Zeer veel keus.

Leuke shop,goede levering,in België vind je geen hobby shops toch niet zo'n leuke. Als ik iets nodig heb kom ik altijd op Nederlandse sites uit.

Geen snelle levering

Na bestelling, direct een orderbevestiging, maar daar stokt het. Na 5 dagen nog geen verzend bericht. Geprobeerd contact op te nemen via service mailadres, maar dat lijkt een loze link. Geen respons daar op, maar opeens was mijn bestelling verzendklaar. Na dit bericht, wel voorzien van een track and trace link van DHL, duurde het 2 dagen voordat DHL het pakje ontvangen had. Het duurde dus ruim 5 dagen voor ik het in huis had. Gelukkig geen haast, maar andere wepshops doen het beter. Aanbevelen zeg ik nee, omdat er geen "uhmwwaa" mogelijkheid tussen zit, oftewel twijfel.

Groot assortiment, snelle levering

Als beginnend poppenhuis-inrichter kwam ik terecht op de site van Hobbyboutique Monique. Ik was onder de indruk van de enorme keus. Jammer dat Enschede voor mij zo ver weg is, anders kwam ik gauw eens kijken in de winkel.

Super snelle levering en service

Ik had de door mij bestelde spulletjes supersnel in huis. Bovendien had ik zelf per ongeluk twee maal dezelfde bestelling geplaatst, maar ook dat werd door Monique snel en netjes opgelost! Dikke pluim voor de goede service!

Vlotte afhandeling

Erg blij met mijn artikelen

Super goed, goed verpakt

Snelle services,

Top service!!!!

Leuke artikelen en een uitstekende service.

Voldoende

Sommige artikelen zien er niet zo uit als op de foto. Beetje jammer. Bv een schaal met noten besteld, ze zien er op de foto ook uit als nootjes. In het echt is het een schaal met bruine kraaltjes. Zelf de gaatjes maat dichtgestopt met kneedbaar hout. Andere artikelen voldeden gelukkig wel aan de verwachting. Het badkamermandje en het groentenmandje zijn heel mooi.

Snelle en keurige service.

Jullie hebben veel leuke spulletjes die mijn moeder voor haar poppenhuis kan gebruiken. En de afhandeling voor teruggave was na melding heel snel afgehandeld. Ik kom graag weer terug voor een nieuwe bestelling.

Snelle service, leuk en keurig verpakt!

Snel geleverd, leuk verpakt, straalt liefde voor het vak uit.

goed product en snelle verzending

product zoals omschreven

Goede verzorging

Mijn ervaring met hobbyboutique Monique is Goed, goede verzorging

Goede levering, alles keurig verpakt. Enige jammer dat( ik begrijp het wel) dat er veel niet op voorraad is, wat je dan wel leuk vind maar 3 weken levertijd isd Als je zo bezig bent met poppen huis en je denkt dat moet daar, is 3 weken levertijd lang voor mij (zegt ook iets over mijzelf hahaha ) Maar verder alles prima

Mooi assortiment en snel geleverd.

Het assortiment is groot, er is veel te kiezen en alles wordt snel geleverd.

Fantastische service en mooie artikelen

Snelle levering en ook keurig verpakt

Mooi Product

Steentjes behang ziet er mooi uit, en een snelle levering.

Hee veel keuze, snel geleverd

Ruime keuze voor mijn hobby, snel geleverd, top!

misschien niet goed gelezen

Het bestelde was niet wat ervan verwachtte, maar kan mijn fout zijn. Ik wist niet dat het papier was, ik dacht ong. 2 a 3 mm dik. Echter geen verwijt naar u, Eddy Vandervorst

Mooi materiaal en snelle levering

Zie hier boven

Burg M van Veenlaan 116