Supergoed!

Altijd nette behandeling!

Goede, snelle en vriendelijke service. Plus een snoepje.

Ik ben blij met het minuscule lampje dat ik heb gevonden in deze winkel. De aankoop en bezorging gingen probleemloos, de communicatie was helder en vriendelijk. Ik heb er niets op aan te merken.

Hele goede service

Vriendelijke medewerkers, goede communicatie wanneer iets niet meteen geleverd kan worden.

Super vriendelijk

Cadeau leuk ingepakt

Heel vlot geleverd

Fijn dat het een brivenbuspakketje was.

mooi ingepakt en een snoepje er boven op ,top

zeer goede service ,en mooi ingepakt geleverd. Super:) !!!!!!!!!

Super tevreden

Bestelling geplaatst en 1 artikel was niet binnen. Telefoontje om alternatief artikel in de plaats te geven, super service.

Vlotte levering en prima service

Vlotte leverin

Heel goed!

Goede kwaliteit en snel geleverd.

Teleurstellend

Het garen dat ik besteld had, stonk enorm en ik heb het gelijk buitengezet vanwege de geur. Het rook alsof het een tijdlang in een vochtige kelder had gestaan. Ik heb dit gemeld en hun verklaring was dat de geur kwam door het afwerken van het garen. Ik heb al jarenlang garen van het merk Katia en nog nooit zo'n stank geroken. Ook van ander garen nooit zo'n geur gehad. Ik wilde het retourneren zonder betaling vd verzendkosten omdat het garen zo stonk maar daar gingen ze niet in mee terwijl dat de reden was om het terug te sturen. Kortom teleurstellend

Alles mooi en netjes verpakt

Dit keer kwam de bestelling vrij snel Vorige keer vond ik het te lang duren Ook al staat er duidelijk dat het wel iets langer kan duren Maar geduld hebben is niet mijn ding

Fijn adres voor allerlei poppenhuis materialen.

Goede selectie en accurate afhandeling.

de artikelen waren goed verpakt en zagen er goed uit.

Helemaal top.

Verschillende keren dingen besteld. Vooral voor de verlichting van mijn muizenhuis. Goed verpakt en alle verlichting doet het. En goede beschrijving erbij. Aanrader.

Accuraat en betrokken

Mooie meubeltjes, duurt soms even omdat ze vaak uit het buitenland moeten komen, maar daarna goed verzorgde verzending. Grote diversiteit aan poppenhuisspulletjes.

Netjes alles geleverd in korte tijd

Ik had eerst gebeld omdat ik wat info nodig had over verlichting poppenhuis, de info was prima en heb dat wat geadviseerd werd besteld. Samen met wat andere spulletjes. In drie werkdagen kreeg ik alles netjes verpakt thuis gestuurd. Bij een eerdere bestelling waren enkele dingen niet leverbaar, deze werden netjes gecrediteerd op de dag van inpakken van de andere goederen. Al met al, prima service, nette en snelle levering

Geweldige winkel.

Mooi verpakt. En op tijd bezorgd.

Geweldig goed , prachtige webshop

Zeer goed !

Mooi verzorgd pakketje.., niet te duur. Voor herhaling vatbaar. Son.

Aanrader

Zeer grote sortering van miniatuur artikelen. Overzichtelijke website, vergemakkelijk het opzoeken. Goede communicatie. Perfecte verpakking en verzending met track en trace.

Sehr schöner Shop mit einer großen Auswahl an Miniaturen

Alles perfekt.Vielen Dank für den schnellen Versand und die sichere Verpackung.Hab mich sehr gefreut und werde gerne wieder bestellen.

Goede spullen maar niet alles aanwezig

De winkel heeft een enorme keus en de spullen zijn prima. Goed verpakt. Op tijd geleverd. Maar ik heb nu al een paar keer enkele delen van de bestelling niet gekregen: niet te leveren. Het geld komt snel retour. Maar je koopt altijd spullen voor poppenhuizen in samenhang. Ik heb niet de mogelijkheid geboden gekregen om de hele zending te weigeren omdat ik niks kan met maar een deel van de bestelling. En bovendien: sommige spullen staan al tijden op de site als bestelbaar, maar zijn er dus al meerdere keren niet.

Super vriendelijk en uitstekende hulp en advies bij de aankopen

Ik had een fout gemaakt bij het bestellen van de lampjes . Dit is met uitstekend advies hersteld en opnieuw verzonden . Zodat ik verder kan genieten Bedankt Marijke Gunneweg

Goed.

Altijd is het weer prima in orde.

Altijd een goede service bij Monique. Ze heeft altijd een ruim aanbod voor redelijke prijzen en er is voor ieder wat wils. Ik ben zeer tevreden.

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede