Snel accuraat

Hartelijk dank voor extra geschenk en snelle en goede service.

Netjes verpakt

Leuke spullen; leuke prijzen en goede service

Gemakkelijke website en eenvoudige manier van bestellen. Eén artikel was verkeerd geleverd, maar geen enkel probleem. Werd zeer goed en snel opgelost.

Super snel ontvangen. Dank je wel.

Zeer aangenaam winkelen

Goede keuze. Duidelijke site. Snelle levering. Goede spullen.

Gunstige prijs en snelle levering

Ruime sortering, gunstige prijs, goed verpakt en snelle levering

Ik heb laatst de eerste bestelling geplaatst. Ik kon niet alles op de website vinden, maar na een telefoontje toch de juiste materialen kunnen bestellen. Medewerker die ik aan de telefoon had was erg vriendelijk en behulpzaam

Snelle en goede servic

Een hele leuke winkel met vele soorten wol en garens en alles wat ik nodig heb om te haken. Het belangrijkste is de sfeer en de aardige mensen die er werken en die niks te beroerd zijn om je op weg te helpen. Een top team en een top winkel. Ga er graag heen!

Eine wunderbare Auswahl

Es gibt hier ganz besonders schöne Sachen. Ich habe von Deutschland aus bestellt und bin sehr zufrieden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel,mooie spulletjes

Prima snel geleverd en leuke spulletjes.Echt een aanrader!

zeer goed

Leuke spullen, kwalitatief goed en snelle levering. Indien niet voorradig krijg je je geld terug zonder dat je daarom hoeft te vragen. Super geregeld.

Prima producten, prima prijs, zorgvuldige en snelle verzending.

Goede producten. Fijne service

Ik kreeg zelfs telefoontje dat mijn bestelling niet geleverd kon worden. En bedrag is netjes terug gestort.

Goede ervaring.

Alles uitstekend verzorgd!

Snelle levering en precies wat ik wilde hebben

Zeer goede service

Ik ben een zeer tevreden klant. De bestelde items die beantwoorden steeds aan de verwachting. Ik raad de webshop zeker aan, ook is er een snelle en goede verzending

Netjes hoor!!

Artikelen gekocht en betaald. netjes verpakt en verstuurd. Ja, wat moet je er van zeggen? Ik vind het een prestatie!

Prettig geholpen

Ik had een lampje gekocht maar die was kapot, geen enkel probleem stuurde gelijk een nieuwe op

Webwinkel is niet eenduidig, maar vriendelijke en behulpzame houding tijdens telefonisch oplossen va

Er zit een fout in de webwinkel (waar zou moeten staan 'levertijd 2 tot 3 weken' staat 'levertijd 2 tot 3 dagen') waardoor ik een bestelling plaatste die ik anders niet gedaan zou hebben. Telefonisch contact hierover opnemen ging heel snel en ik werd accuraat, vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Probleem werd vlot verholpen.

Super !!

Zeer goed !

Geweldig assortiment... Top

Produkten zijn van goede kwaliteit aan een eerlijke prijs

correct bedrijf

goede informatie op de site wil je iets anders afwijkends ; bijna altijd een oplossing voorhanden prima service en stipte levering zeer plezierige winkel in Enschede

Gebroken artikel zonder problemen vervangen. Rest vd bestelling zeer snel. nog 1 Keer klagen over DHL iets afgeleverd en niemand thuis. Geen briefje in de bus. Geen idee dat er iets ligt te wachten.

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede