Super snel en mooie miniaturen
Beste, Bedankt voor uw genomen tijd om ons te beoordelen. Wij proberen uiteraard zoveel mogelijk goed te doen. En werken constant aan verbeteringen. Mocht u iets tegenkomen dan horen wij dit graag. Groetjes Monique
Aardig en kundig. Enige waar je rekening mee moet houden is als je meer dingen besteld en er is op een of enkele items een levertijd, dan krijg je alles later (tenzij je even belt en het anders afspreekt)
Ik ben super te vreden met de bewoners die in mijn poppenhuis zijn komen wonen. Zeer modern en goede kwaliteit helemaal blij mee
Goede kwaliteit en snelle levering.
Prima. Goede en snelle service.
leuk dat ik deze miniaturen online kan bestellen!
Groot assortiment, snelle levering, goed verpakt, betaalbaar
Snelle service en een lekker snoepje bij de levering
x
Prima online zaken doen zo!
vriendelijke mensen en je word er goed geholpen. ook als je iets oplaat sturen heb het bestelde snel in huis.
Hele mooie spullen. Ik heb gebeld voor info en ben heel goed en vriendelijk geholpen.....enne....tenminste geen keuzemenu met wachttijden van tien minuten en langer. Dat is echt fijn, zoals het hoort ook.
Omdat 5 december heel vlot naderde heb ik in overleg nog in de bestelling dingen kunnen veranderen zodat Sint toch een cadeautje had voor desbetreffende persoon. Heel fijn.
Mijn ervaring met het betalen via de kaart ging 3 keer niet. Telefoonnummer klopt ook niet die vermeld wordt op de mails. Levering pakje geen bericht gekregen dat ze het gingen leveren en van ontvangst. Wel goed gepakt. Mvg Kristel
beste, via de email heeft u een track and trace om uw pakket te volgen. tenzij u heeft gekozen voor brievenbus post ook is het telefoonnummer juist wat in onze gegevens staat vermeld. kan u aangeven waar het fout staat vermeld. dan kunnen wij het aanpassen. wat betreft de betaling dat is iets wat u zelf doet hier kan ik u niet mee helpen om het anders te doen. hoor graag van u . groetjes monique
De manier hoe de bestelling is afgehandeld is perfect. Het zat allemaal heel goed verpakt, ik kan het iedereen aanbevelen om daar de bestellingen te doen.
Ja ik heb maar één keer gebeld en ik kreeg meteen een goed advies zonder dat ik daar echt om vroeg. Super!!!!!
Service was goed en snel, alleen jammer dat 1 van mijn koetslampjes al kapot ging voor ik hem op kon hangen ... maar dat was eigen stommiteit. Vind het wel raar, want eerst waren ze €16,50, en ik wilde nieuwe bestellen en zijn ze 4 euro duurder ... dus daar wacht ik maar even mee
Een mooi assortiment, levering was prima in orde. Helemaal tevreden.
Hele leuke lampjes
Groot assortiment mooie artikelen, snel en zorgvuldig verpakt en verzonden.
Was op zoek naar miniaturen voor mijn poppenhuis. Heb weer aardige spulletjes kunnen scoren. Heel blij mee.
Prima service en producten
Originele beoordeling
Wanneer dit vervangen wordt verhoogt mijn score uiteraard. Het gaat om een klein lampje van ongeveer 8€ Ik hoop dat k snel antwoord want het is een kerstcadeau
Uitgebreide keuze, super snelle levering
Steeds vlug en correct geleverd. Prijs kwaliteit inorde.
Goedkoop en snelle levering.
Burg M van Veenlaan 116
7543AB Enschede