Ik ben heel erg tevreden, er was een afspraak gemaakt over korting die ik zou krijgen bij een volgende bestelling en nadat ik zelf had opgemerkt dat die niet verwerkt was, kreeg ik heel snel een nieuwe nota. Super, geen gezeur, over het kan niet..... Het bestelde behang was heel mooi verpakt, geen kreukels, niet klein opgerold. Maar heel netjes, zodat ik gewoon grote platte vellen behang kreeg.

Grote service bij prima mini materiaal!

Grote collectie, zeer gevarieerd. Service en hulpvaardigheid prima. Mooi materiaal, keurig ingepakt.

Veel keus

Prettige ervaring tijdens telefonisch contact

PRIMA

Mooie poppetjes en goed verpakt met de verzending. Het duurde alleen wat lang voor ik ze thuis kreeg........ kan natuurlijk ook omdat ik heel nieuwsgierig was.

Goede en snelle levering

Goede overzichtelijke website

Uitstekend!

Zeer accuraat

Prachtige miniaturen die niet snel ziet en klantvriendelijk

Goede contacten en daarna snelle levering

prima hobby winkel

komt altijd de afspraken . bestellingen worden keurig op tijd bezorgd. en ze hebben heel veel op hobby gebied

Alles netjes afgehandeld.

Monique heeft alle dingen die wij (mijn moeder en ik) graag willen voor ons poppenhuis. Toch jammer, daar kunnen ze niks aan doen, dat sommige dingen niet geleverd kunnen worden. Verder ben ik over de service wel zeer tevreden.

Zeer goede service en snelle levering

Had een bestelling geplaatst en werd goed geïnformeerd hier over. Een zeer goede service en snelle levering .

Poppenhuis winkel

Fijne winkel 1 lampje wat ik kocht werkte niet werd keurig opgelost nieuwe gehad

Nette communicatie via de mail, en de levering ook netjes. Materiaal goed verpakt.

super vlug

super gekomen en vlug ziet er prima uit.

Wat dingen besteld. Waren om te beginnen heel makkelijk te vinden. Eén onderdeel was niet voldoende op voorraad; direct hierover bericht gekregen. Vervolgens goede ondersteuning voor vervolg of een alternatief. Goederen heel goed verpakt ontvangen. Ben zeer tevreden. Zeer aan te bevelen.

Leuke miniaturen

Veel keus in spullen voor je huis voor zowel de buitenkant als de inrichting. Soms duurt het even voor je het binnen krijgt, is soms lastig als je met iets bezig bent. Dan moet je even wachten. Maar het is de moeite waard, want het ziet er altijd geweldig uit. Zeker 5 sterren waard ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Uitgebreide collectie en goede service

Een grote verscheidenheid aan poppenhuisartikelen , snelle verzending , denkt mee, prima verpakking en een snoepje toe !

Prima producten en duidelijke communicatie

Het is altijd een feestje om op de uitgebreide site van Monique te kijken. Prijzen zijn OK. Afhandeling correct.

Geen reactie op mail over fout artikel bij bestelling.

Op 7 mei mijn bestelling ontvangen. Een artikel waarvan ik er 2 had besteld zat er echter niet bij, terwijl het wel op de bestelbon stond. Een ander artikel, wat ik niet had besteld, en wat ook niet op de bestelbon stond, zat er 2x bij. Ik heb dat nog die zelfde middag per mail laten weten, maar nu, 15 mei, nog geen antwoord op die mail gekregen. Op 13 mei echter wel een mail gekregen om te beoordelen. Een foutje maken kan natuurlijk, daar gaat het mij niet om, maar geef dan wel een reactie op de mail waarin ik dat laat weten. Aanvulling: Naar aanleiding van mijn beoordeling is er contact met mij opgenomen en is de fout snel hersteld.

Mooie spulletjes voor poppenhuizen en altijd zeer goeie service !

Mooie spullen

Mooie spullen voor een poppenhuis

Artikelen waren naar verwachting levering als afgesproken.

Niets toe te voegen

Altijd goede service

Ik krijg wat ik bestel. Mooie producten.

Great selection, fast delivery!

All as expected.

netjes en verzorgd verpakt en afgeleverd!

Voor het eerst wat spulletjes besteld voor het poppenhuis. Omdat voor mijn gevoel de bestelling wat op zich liet wachten, een vraag via de mail gesteld. daarop kreeg ik meteen antwoord en werd verder op de hoogte gehouden

Burg M van Veenlaan 116

7543AB Enschede