Prima site veel keuze

Goede site , mooi ingepakt Veel keuze

Helemaal goed

Goede klantenservice krijg snel antwoord, produkt van goede kwaliteit. Helemaal tevreden.

Mooi product en goede service

Snelle levering en goede service, aanrader!

Altijd perfect, en snel verzonden

helemaal top.

goede bestelling en kwaliteit, goed onderling contackt.

Top top top

Vriendelijke mense staan je graag ten woord helpen je graag goeie uitkeg en duidelijk naar de klant De site is zoals omschreven uitstekend!!!

Super echt, armband echt heel mooie meteen een ketting ook bestelt

Mooie ketting, mooie cadeauverpakking, we zijn er helemaal blij mee. Dankjulliewel!

Snelle reactie

De vraag was of de armband ook korter kon gemaakt worden. Dit was geen probleem en de bestelling was zo geplaatst. Snelle levering en een mooie armband als resultaat

Geweldig mooi.

16 februari was het zover toen kon ik de armband geven aan mijn tante die 80 was geworden. Ik wist hoe de armband eruit zag op de site. Het was heel mooi verpakt en had alle vertrouwen erin dat de armband erin zat daar ik eerder al goede ervaringen had gehad. Mijn tante vond de armband heel mooi en was erg blij. Ik ben heel blij dat ik u deze site ontdekt heb. Van mij en mijn tante een hele dikke 10. Alleen de levering staat bij dat er getekend moet worden voor aflevering dat heeft postnl zelf gedaan en het pakketje hing half in de brievenbus maar dat is postnl daar heb ik postnl ook op aangeschreven. Ik was gewoon thuis maar is makkelijkheid. U levert kwaliteit. Nogmaals TOP.

Goed geluisterd naar mijn wensen

Mooie massief jasseron ketting gekocht met extra veersluiting en sluit oog.

Ik had een mooi kettinkje besteld maar helaas de verkeerde maat. Binnen een week had ik de goede maat binnen met weinig moeite

Prachtige ketting en snelle levering

Mooie ketting, leuk ingepakt, snelle levering.

Top top top !!!!

Ben er super blij mee ik raad het iedereen aan top service snel verstuurd goed geholpen!

Ketting is precies zoals ik wou en had verwacht, top kwaliteit! Ga hier zeker meer bestellen in de toekomst.

Producten zijn goed, maar de orderverwerking ging mis.

Heb toch echt 2x Hagerty Silver Cloth besteld en 1 Hagerty Silver Clean, staat ook op de factuur. Maar helaas vond ik maar 1 Cloth in mijn pakketje. Op zich niet zo'n probleem maar dit is natuurljik wel slordig.

goede kwaliteit, snelle levering

ik kende de site niet en was dus een beetje sceptisch, maar oh wat mooi! Zeer goedkoop voor een hele mooie en stevige ketting! Goedkoper dan de juwelier!! Zeer tevreden en zeer snel geleverd en ook goed! Ketting zat in een zakje met daarom heen nog een stoffen zak! De doos was ook goed, vanbinnen nog van dat cremepapier om de ketting te beschermen!! Zeer goed , ben erg tevreden!!

Goed assortiment, goede prijs en snelle levering.

Mooi sieraad tegen een redelijke prijs

Snel verzonden en het bestelproces was eenvoudig. Mooi sieraard tegen een redelijke prijs

Mooie koningsketting besteld, goede kwaliteit en massief. Goede service van de medewerkers. In 1 woord geweldig

Zeer aanbevolen

Uitsteken, snel en betaalbaar.

Op tijd geleverd. Mooie sierraden van goede kwaliteit.

alles gewoon perfect

zeer veel keuze mooie zilveren ketting gekocht goede prijs en fijne snelle verzending

Betrouwbare website

Klantvriendelijkheid en tevredenheid staan bij jullie hoog in het vaandel. Communicatie via de mail is top, en niet te beroerd om 10% korting te geven als product niet meer voorradig is en ook nog uit het assortiment gaat.

overzichtelijke webshop, met liefde ingepakt, snel geleverd - dus PRIMA!

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam