Betrouwbaar, snel, vakmanschap.

Ik bestel hier al enkele jaren sieraden uit het dure segment en ben altijd tevreden. ook aanpassingen en reparaties, verzoeken (zelfs als deze niet alledaags zijn zoals het aanpassen van sieraden voor een dierbare teddybeer of mijn hond), retourneren, het kunnen afbetalen indien dit gewenst is, discrete en verzekerde verzending. Alles klopt. En dat straalt vooral vertrouwe uit NAAR de KLANT. En nee ik werk er niet, ik ben geen bekende oid, etc, ik ben gewoon echt een supertevreden klant en ik raad iedereen aan eerst hier eens te kijken wat het aanbod is voor wat u zoekt en de mogenlijkheden zijn alvorens verder te zoeken voor uw sieraden. (Ik geef normaal geen 10 als cijfer als ik iets moet.beoordelen maar door de uitmuntende klantbriendelijkheid die ze extra bieden verdienen ze er niet minder dan 10. Period.)

Betrouwbaar, snel, vakmanschap.

top

zowel de levering als de prachtige halsketting verdienen alle lof

top

perfecte levering van een prachtige halsketting

top

zeer correcte levering van een prachtige halsketting

zeer correcte afhandeling van een prachtige ketting

zeer correcte afhandeling van een prachtige ketting

Snelle levering en mooie kwaliteit

Snelle levering via brievenbuspost en mooie ketting van goede kwaliteit ontvangen. En de prijs is top!

Uitstekende zervice

Met dank aan het gevoerde telefoongesprek rond de leveringstijd.

Prima. Telefoongesprek over levering uitstekend, helder.

Zie boven

super

super aleen kon ik r niks mee

Mooi armband

Ik wou hem hebben met 3 namen er op en hij is super mooi geworden ben er heel te vreden over

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Mooie stevige ketting

SUPER !!!

Helemaal volgens verwachting en volgende dag geleverd. Super service! Bedankt.

Makkelijke website en levering conform afspraak. Top!

Alles prima verzorgd.

Geweldig mooie kettingen.

Alle kettingen bljjven erg mooi Het is ook erg fijn dat er zoveel keuze is in lengte.

Tevreden

Snelle levering mooi artikel

Uitstekende service en snel behandeld

Helemaal top

Te gek, alles volgens afspraak verlopen

Het product, een armbandje, en de levering waren precies zoals beschreven op de website.

Super product, snel bezorging

Super product, snel bezorging

Eenvoudig progamma om te bestellen en levering volgens afspraak en een mooi produkt.

Precies zoals beschreven!

Precies zoals beschreven!

Super servies en klant vriendelijk

Na de bestelde ketting binnen gehad te hebben, de volgende dag al. Was het niet wat onze zoon bedoelde, na soepel verlopen mail contact zijn we in Rotterdam een andere uit wezen zoeken. Hier was het zo geregeld en is hij met de juiste ketting en een extra armband naar huis gegaan.

Tevreden

Goed service mooi dingen altijd tevreden

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam