Positief

Het bestelde artikel was anders dan ik verwacht had, niets mis mee, maar gewoon niet wat ik gedacht had. Artikel retour aangemeld en teruggestuurd. Na enkele dagen een keurige kredietnota ontvangen met de belofte dat het geld teruggestort wordt. Alles zoals op de site beloofd wordt. Goede service, al zou het wenselijk zijn dat wanneer men via de site aangekondigd dat een artikel geretourneerd wordt men een berichtje (mailtje) zou ontvangen met de mededeling dat het retourbericht goed ontvangen is en men er nota van genomen heeft.

Hartstikke goed

Prachtige ketting hier gekocht. Zeer betaalbaar ook vergeleken met andere sites/juweliers

gewoon goed

Het bestellen gaat heel eenvoudig en er wordt vlot geleverd

Perfect!

Ik had een vraag over een ketting die op de website stond. Een mailtje gestuurd en binnen een uur had ik een keurig antwoord. Ook een hele snelle levering. Dit is de derde keer dat ik hier iets bestel en alles naar volle tevredenheid. Een hoop bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Wat al in de aanhef staat perfect!

Snelle levering, goed contact en zeer tevevreden over de producten

Mijn bestelling was er snel. Keurig ingepakt. Helaas moest ik de armband terugsturen maar ook dat ging vlekkeloos en snel. Ik zou hier een volgende keer zeker weer wat bestellen.

Goede snelle levering

Had mijn ketting binnen 3 dagen thuis.

Geweldig ervaring bij kettingenenarmbanden com

Het zilverrn collier dat ik gekocht heb is echt prachtig. Hun advies vooraf was top, de foto's op de site heel realistisch, waardoor ik goed kon bepalen wat ik zou bestellen De bestelling kwam snel en was heel mooi verpakt . Vandaar mij score: geweldig

top

Super geregeld

Niks ontvangen

Er waren wat problemen met mijn bestelling, Kettingen en armbanden heeft zelf contact met mij opgenomen. Mijn bestelling was helaas nooit binnen gekomen, na contact te hebben gehad ben ik super goed geholpen en hebben ze mij een nieuwe opgestuurd. Ik ben super blij dat ik op zo'n prettige manier geholpen ben en dat alles goed opgelost is. ik raad andere mensen zeker aan om hier leuke sierraden te kopen, want het is super goede kwaliteit, het ziet er goed uit en je betaald er niet al te veel voor.

Dag na bestelling al geleverd

Zéér goed

Zéér goed, heel tevreden

Prachtige ketting snel geleverd

mooi armbandje ontvangen

en snelle levering

Top kwaliteit

Koningsketting gekocht voor 250 euro, zwaar goede kwaliteit en super mooie groffe ketting.

Snelle en netjes verpakte artikel

Mijn ervaring en tot nu toe goed uitziend hetgeen ik besteld heb.

gewoon goed

Makkelijk te bestelleen via een heldere site. Snelle levering

Precies wat ik wilde

Prima service en snelle levering

Mijn vragen voorafgaand aan de bestelling werden onmiddellijk en professioneel beantwoord, de service was uitstekend (de lengte van de bestelde halsketting werd gratis aangepast op mijn verzoek) en de levering gebeurde snel en conform de bestelling. Zeer betrouwbare shop.

duidelijke site

n.v.t.

Snelle levering...super mooie ketting!!

Prima!!

Super mooi

Ik ben er blij mee

Zeer tevreden!

Scherp geprijsde correcte producten met zeer snelle levering

Perfecte service, ronduit top !

1e keer dat ik heb besteld bij dit bedrijf. Erg tevreden en top kwaliteit product !

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam