Gewoon top!!

Bestellen ging makkelijk, nette levering,en een prachtige kwaliteit zilveren armband! Super blij mee!!

Super Tevreden!

Altijd weer tevreden wanneer me spullen binnen zijn. Om die rede ben ik vaste klant!!!

Een goede aanrader!

Zeer mooie kwaliteit met een goede prijs. De website is duidelijk (met detailfoto's per product), makkelijk bestellen en betalen. Snelle levering. kortom, zeker een goede aanrader!

Een internetwinkel zoals het hoord.

Had een ketting besteld deze bleek te lang te zijn, toen deze teruggestuurd voor een kortere. Zo gauw deze binnen was heeft men meteen een kortere opgestuurd en het verschil in prijs werd meteen teruggestort. Hier kunnen veel internetwinkels een voorbeeld aan nemen. TOP P.S. Een klein minpunt is het terugsturen naar een postbus nummer, dit geeft extra vertraging in bezorgen en je kan geen postNL etiket thuis aanmaken. Al met al ben ik zeer blij met mijn ketting

Mijn ervaring is uitstekend!

Ik ben blij met me aankoop en de service die geboden word. De levering van mijn bestelde product ging heel snel binnen 24 uur had ik me pakketje thuis. Zeker een aanrader om via hier een aankoop te doen!

top

snel

correct bedrijf

te grote ketting besteld, deze geretourneerd netjes geld teruggestort gekregen. wel een opmerking het doosje waar de ketting in verpakt zat had in een "bubbeltjes" envelop gepast en zou dan door de brievenbus kunnen. nu zat die in een groter doosje en lag gewoon bij de deur ondanks dat er voor getekend zou moeten worden. maar dit ligt aan de bezorger.

Super deluxe

Armband en ketting + gegraveerde hanger gekocht. Echt mooie kwaliteit en goede communicatie betreft graveren. Ik ben zeer tevreden over de eindresultaat. Dus als ik in de toekomst iets nodig hebt in zilver koop ik het hier !!.

Snelle verzending!

Het is echt een goede site, er wordt snel gereageerd op mails, en het was snel thuis kwaliteit van de ketting is ook top als ik jullie was zou ik al me sieraden hier halen

goede service en netjes optijd geleverd

Ontzettend vriendelijk en klantgericht, op elk tijdstip staat ze je te hulp. En prachtige sieraden binnen mum van tijd binnen. Ben super geholpen!

Heel tevreden

Heel tevreden met mijn aankoop. Dit is wat ik al een tijdje waar ik naar op zoek was en nu heb ik het eindelijk en van een goeie kwaliteit en service gesproken 10 op 10

Prima ervaring mee.

Blij verrast met mijn eerste aankoop. Een ketting nu na een tijdje teruggekomen voor een armband. Dus deze klant is tevreden.

Prachtige armband

Mijn vriendin was er super blij mee Ze kreeg hem van mij voor haar Verjaardag

Goede service/prima kwaliteit

Netjes verpakt, duidelijke goede communicatie en mooi sieraad.

De kwaliteit is zeer mooi, goede prijs en nette levering. Gebruiksvriendelijke site om te bestellen!

Goede webshop en vlotte levering

Mooie producten voor iedere beurs! Aanrader!

Jammer dat er geen sieradendoosje bijzat, voor de rest tevreden.

aangenaam verrast

producten goed ontvangen aleen the veel ook netjes aan gegeven en keurig netjes terug gestreurt zonder kosten zelf producten bij besteld die ik vergeten was.sonder extra kosten

Quick Delivery

Very good delivery time in NL, friendly customer service, would love option to pay extra for tracking postnl

super

goede omschrijving van artikelen levering is top, vlug afgehandeld doe zo verder

Zeer mooie producten van top kwaliteit en snel geleverd.

Betrouwbaar, snel en topkwaliteit!

Ik zocht een slangenketting die absoluut NIET gerhodineerd mocht zijn. Niet alleen ruime keuze in lengte colliers, maar ook in dikte. Geweldig, en snel geleverd.

Mooi kruisje met corpus. Best wel gedetailleerd en ook de goede grootte.

Geweldig!

Supersnelle levering, mooie kwaliteit. Zeket aan te raden!!

Van der Takstraat 8

3071LL Rotterdam